Itku tota meidan nassikkaa. Ei tuntiakaan nuku, kun taas huutaa. Nuhaa on, kuumetta ei. Mika muu voisi olla kuin korvat? Poskiontelot?

Vierailija

Ei ole korvatulehduksia koskaan ollut, on nyt 3-vuotias.

Kommentit (7)

Vierailija

Syökö lapsi normaalisti, ettei vaiva ole masussa?

Kasvukipujakin voisi olla, vaan usein se on helposti paikallistettavaa kipua lapsellekin.Tosin ihan psyykkisistäkin syistä voi aiheutua noita yöhuutoja ja kauhukohtauksia. Hyvä kuitenkin käydä lääkärissä varmistamassa tilanne.

Vierailija

Painele korvan " edessä" olevaa aluetta, jos lapsi aristaa sitä niin saattaa olla korvatulehdus. Tietysti jos on muutenkin huutava ja kiukkuinen, niin ei välttämättä voi erottaa että onko aristusta vai ei..Vierailija

kituulella, joten ei voi tietää, mitä sanoo tosissaan ja mitä leikillään.) Toivottavasti (vai onks se nyt niin toivottavaa) ois sitten ne korvat, että syy noihin huutoihin selviäisi ja saataisiin lääkkeet helpottamaan oloa.

Vierailija

huutoa. Ei enää jaksais ensi yönä pomppia sängystä ylös jatkuvasti. Lääkäriin ollaan menossa, mutta jos nyt on taas joku ihan urvelo, jolle pitää ehdottaa mahdollisia huudon syitä. Siksi siis vähän kyselen, mitä vois olla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat