Vauvalla maitoallergia,mistä rahat erityiskorvikkeeseen kun tulot ovat miniminimissään..........?

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

Ainakin meillä korvaa. 4kk vanhana todettiin maitoallergia pojalla. Mainitsen nyt, että emme todellakaan ole huonotuloisia, joten ihmettelen jos teille ei korvaa. Lisäksi meillä saanut poika kalkkijauhetta veteensekoitettuna 4kk iästä alkaen.

Vierailija

hoitotukea. joka on muuten alk. 77,61¿ kk.soskussa vaativat ensin että muut etuudet on haettu. vasta sitten voit kiikuttaa kaikki kuitit menoista ja tuloista. joudut odottaa jonku aikaa päätöstä.

mutta ensin kyllä sinuna varaisin lääkärille ajan. joka kirjoittaa todistuksen kelalle sairaanlapsen hoitotukea varten.

ihmettelen vaan sitä. jos lääkäri toteaa lapsella maitoallergian (vai onko), niin miks kyseinen lääkäri ei ohjannut sinua hakemaan kelalta hoitotukea?mikäli emmit asiaa vielä. niin käy tai soita kelan sairaanhoitajalle. joka neuvoo asiassa sinua tarkemmin. onko lapsellasi oikeus saamaan tukea.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


lastaan rakastava äiti imettää mahdollisimman pitkään, myös allergista voi imettää, jos vaan viitsii nähdä vaivaa ja olla itse maidottomalla dieetillä.


Joskus imetysdietti menisi niin niukaksi ettei diettaaminen ole mahdollista......

allergisen äiti ruokana. bataatti ja kenguru ja apteekin korvike.........

Ja ap:lle yhteys sosiaalivirastoon heti huomenna. auttavat kyllä.

Vierailija

lastaan rakastava äiti imettää mahdollisimman pitkään, myös allergista voi imettää, jos vaan viitsii nähdä vaivaa ja olla itse maidottomalla dieetillä.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat