Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vauva puraisi koiraa :(

Vierailija

Vauva puraisi koiraa :(

Nyt kun pentu on lähtenyt liikkeelle enemmän niin koiratkin saavat tietty kyytiä. Ennen koira ei ole muuta kuin poistunu lapsen tieltä kun lapsi on ärissyt ja lapsi ei ole koskenut. Toisinaan koira vie palloaan vauvalle ja sitten vauva nakkaa sitä. Eli pystyvät leikkimäänkin yhdessä.

Mutta tänä aamuna kun keitin puuroa niin yhtä-äkkiä kuulu kova murina ja koira alkoi ulvomaan. Vauva oli purassut/näykännyt kädestä. Tuli vaan ihan paha mieli, vaikka ei mitään verenvuotoa. Ilmeisesti lapsi oli käynyt myös repimässä koiraa turkista, koska puru oli osunnut tassuun.Nyt on niin niin huono omatunto, kun näin pääsi käymään. Miten muilla vauvallisilla on selvitty?

Kommentit (7)

Vierailija

Kyllä minusta koira ja lapsi voivat sopeutua samaankin perheeseen, molemmille vain pitää laittaa tiukat säännöt. Elä rankaise itseäsi, sinun kävisin näyttämässä koiran vammoja neuvolassa, mutta jos vauva on muuten hyväluonteinen, niin olisiko koira voinut jotenkin ärsyttää vauvaa? Tarkkaile tilannetta, mutta sanoisin, että vielä mahtuvat samaan osoitteeseen.nim. 3 koiraa vauvan kanssa kasvattanut :o)

Uusimmat

Suosituimmat