Vierailija

Onko mies pettynyt kun ei ole saanut poikaa? Haluaisiko vielä lasta pojan toivossa?

Mikäli miehesi on sanonut olevansa täysin onnellinen tytöistä, eikä kaipaa poikaa, miten voit olla asiasta varma?

Sivut

Kommentit (23)

..mutta olen aistivinani tiettyä haikeutta, koska mies ei saanutkaan poikaa kaveriksi mopoaan hieromaan.. esikoistyttö kuitenkin leikkii myös autoilla ja lähtee jopa kaksipyöräisiä rassaamaan; voi myös olla, että meille ostetaan se autorata ;) enemmän varmaan miehelle kuitenkin.. hih.. ja vauvakin leikkii autolla, jos sen vaan käteen törkkää ;)

Ainahan ihminen voi myös valehdella, koskee kaikkia muitakin asioita yhtä lailla.Toisaalta olisi sekin aika outo parisuhde että koko ajan pitäisi epäillä miehen valehtelevan...

100% varmuutta ei olekkaan.Mutta minun tietääkseni miestä ei kaduta yhtään, toivoi jo ennen lapsia tyttöä ja 3 sellaista sai. Emme aio tehdä enempää lapsia (miehen toiveesta), joten ei ilmeisesti haikaile pojan perään.En tiedä sen tarkemmin onko miehillä kaipuu poikaan, luulisin että se on enemmänkin kaipuuta lapseen joka tykkää samoista asioista kuin isä..? (monet kuvittelevat että lapsen sukupuoli määrää lapsen luonteen ja kuvittelevat siksi isän tahtovan juuri poikaa, vaikka tosiasiassa siitä pojasta voi tulla herkkä runoilija ja tytöstä vaikkapa maailmanmestaruustason nyrkkeilijä ja taistelulentäjä) Ihmeen tiukassa nuo stereotypiat istuvat ihmisissä!Meillä esim. keskimmäinen tytär rakastaa moottoriurheilua ja rakentelua ja kaikki kolme käyvät isän kanssa kalassa, veneilemässä, remontoivat jne. eli kavereita löytyy reilusti sellaisiin hommiin mitä ehkä perinteisemmissä piireissä pidetään miesten hommina.Mutta tietenkään en voi toisen pään sisälle nähdä, eli nämä olivat vain minun ajatuksiani sen pohjalta mitä olen mieheni kanssa jutellut!

mutta kaikki lapset on tyttöjä. Toki meitä molempia hieman harmittaa ettei toiveemme toteutunut, mutta lisää lapsia ei haluta vain jotta yritettäis poika saada, ja kaikki tytöt on molemmille todella rakkaita eikä enää vaihdettais niitä mhinkään!Samalla tavalla vähän harmittais jos kaikki olis poikia. Olis ollut kiva että lapsilla olis ollu siskoja ja veljiä, mutta nyt on siskossarja. Hyvä niin kuitenkin! Pahinta olis ollut lapsettomuus ja sen jälkeen pahinta että oltais saatu vain yksi lapsi joka olis jäänyt ainokaiseksi.

ja mies oli varma että toinen olisi poika. Kun ei ollut ei ainakaan näyttänyt pettymystä, ja vakuutteli että tytöt ovat ihan yhtä hyviä, itse kuitenkin ajattelin, ettei halunnut loukata minua, ja toisaalta uskon kyllä että ovat yhtä rakkaita. Nyt meille syntyi viikko sitten poika, ja onhan isä siitä kyllä tosi ylpeä! Tosin tiesimme jo toisesta ultrasta että poika tulossa, ja kyllä mies sen kuulutti kaikille, että poika tulee:) Mene ja tiedä, jotenkin uskon kyllä, että on se lapsi tyttö tai poika ,niin ihan yhtä rakkaita ovat , toki se on aivan ihana asia, jos molempia suodaan, mutta ei varmasti se must, että naisen pitäisi saada tyttö ja miehen se poika...

Lainaus:

kun toista odotin ja pelkäsin sen olevan poika niin mies lohdutti että jospa se sittenkin olis tyttö ja kylä valu isillä kyyneleet kun toinenkin oli tyttö. Mies vaan hoki että -tyttöhän se on, voi kun ihanaa!!-

Mielestäni kannattaisi unohtaa koko lasten

hankinta, jos jompikumpi sukupuoli on jotenkin "pelottavaa". Todella kypsymätöntä!

NIINPÄ! MIKSI ITSE SITTEN HANKIT????!!!!! Tästä viestistä huokuu totaalinen tyhmyys!

Siis tyttöjä halutaan siksi että voidaan tehdä "tyttöjen juttuja" ja poikia siksi, että "isi saisi kalakaverin". Voi mikä pettymys se sitten onkaan kun osottautuu, että se lapsi ei istukkaan perinteiseen tytön tai pojan muottiin. Voi olla, että sitä poikaa ei kiinnosta mopot ja jalkapallot pätkääkään eikä tyttöä prinsessa- ja barbieleikit. Sääliksi käy lapsia, jotka yritetään ahtaa sukupuolimuottiin jo ihan vauvasta. Näitä isiä näkee jalkapallokentän vieressä karjumassa pää punaisena "kannustuksia" pojalle, joka pelaa vain isän mieliksi.

Mikä oletus on, että miehet jotenkin erityisesti toivovat poikia? Tarkoittaako se sitten, että naiset toivovat tyttöjä vai mitä ihmettä. En ole koskaan ajatellut, että miehet jotenkin erityisesti poikia haluavat. Itsellenikin molemmat ovat yhtä ihania.

Ei ole pettynyt. On onnellinen siitä että ollaan ylipäätään saatu kaksi lasta. Ihania tyttöjä molemmat ja niin rakkaita.Ei aktiivisesti yritetä lisää lapsia, tulee jos on tullakseen, mutta sukupuoli ei ole meille tärkeä.Luotan puolisooni ja siihen mitä hän sanoo. Miksi hän valehtelisi?

kun toista odotin ja pelkäsin sen olevan poika niin mies lohdutti että jospa se sittenkin olis tyttö ja kylä valu isillä kyyneleet kun toinenkin oli tyttö. Mies vaan hoki että -tyttöhän se on, voi kun ihanaa!!-

Mielestäni kannattaisi unohtaa koko lasten hankinta, jos jompikumpi sukupuoli on jotenkin "pelottavaa". Todella kypsymätöntä!

Ja tyttö me saatiin.

kun toista odotin ja pelkäsin sen olevan poika niin mies lohdutti että jospa se sittenkin olis tyttö ja kylä valu isillä kyyneleet kun toinenkin oli tyttö. Mies vaan hoki että -tyttöhän se on, voi kun ihanaa!!-Ex-avokkini olis halunnut molempia, mut mielellään sen pojan(kin). yhtään meillä ei siis ex-avokin kanssa oo.Meillä iskä käy likan kanssa kalassa. ovat siellä useamman tunnin ja likka nauttii, vitsit. likan mielestä mikään ei voita kalaan lähtöö.

kun mies rakentelee jotain niin molemmat likat on kanssa kiinni jos jonkinlaisissa työkaluissa. tuntevat paremmin kaikki nimeltäkin kun mä. hakevat iskälle rakennustarpeita ja puuhaavat sikän kanssa.MIHIN tarvitaan NIMENOMAAN POIKAA? Voisko joku valasta asiaa??Kyllä molemmista sukupuolista saa ihan yhtä hyvän moottorien rassailu/kalakaverin.

Meillä ei oo kasvatettu eikä kasvateta tyttöö meikkaan ja kulkeen korkokengissä. kyllä se sitten itte ne joskus hokaa.

Kamalaa kattella kun pienet lapset on niin teiniä niin teiniä että!!! Ja yleensä äidit on niin ylpeitä. Idioottimaista.

Kyllä se mies poikaa toivoo, mutta eiköhän se ole ihan sama kuin äidillä loppuen lopuksi että kumpi tulee.

Kyllä miehetkin osaa feikata ja sanoa mitä nainen haluaa kuulla. Ja taas emäntä kehrää.

haluaa olla naisten ympäröimänä.No kaksi tyttöä (ja yksi enkelipoika) meille on syntynyt, eikä tuo onnettomalta vaikuta. Mieheni ei ole mikään perinteinen nikkaroija/autojen rassaaja eli vaikka poika olisikin niin eipä mitään noita harrastuksia meillä olisi.Kolmas lapsi on toiveissa eikä todellakaan ole fiilis yritetään poikaa. molemmat käy :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat