Suositelkaa hyvää rajauskynää tai -tussia!

Vierailija

Seuraavia vaatimuksia minulla olisi:

- jälki tarttuu helposti; ei tarvitse väkisin painaa

- luonnollisen näköinen lopputulos

- kestävä, ei valu eikä varise

Kommentit (14)

Vierailija

L' Orealin TA 174 Ruskea.

Tussin kuori on kullanvärinen, ja se kapenee kulmikkaasti toista päätä kohti. Siinä ei lue tarkemmin sarjaa, mutta päässä oli tuo merkintä TA 174.

Riittoisa, ja tekee säännöllistä jälkeä, ei suttaa.

Vierailija

Harjoittele ensin niin, että laitat kynällä rajauksen ja sen jälkeen eye-linerilla päälle. Tuolla Gemeyllä on helppo laittaa, kun on niin taipuisa!

Vierailija

Kaikki keinot ja välineet olen kokeillut, tussit, eye-linerit ja siveltimet.. Vielä kun on huono näkö, on tosi vaikeaa saada siisti, tasainen rajaus lähelle ripsiä.

Vinkkejä, pliis!

Vierailija

Minäkin käytin ennen tusseja, mutta kun tuota kokeili, en takaisin vaihtaisi. Saa juuri sellaisen jäljen kuin haluaa, helposti ja tarkasti. Lisäksi se on täyttöpakkaus, siis eka kerralla tulee kalliiksi, jatkossa käyttö on halpaa... SUOSITTELEN!

Vierailija

Rimmelin mustan sivellin rajauksen. Tussit on kaikki mielestäni paskoja, kalliita ja halvat, samoin monet kalliit sivellinrajaukset on huonoja. Siveltimellä pitää vain harjoitella niin saa paljon kauniimman ja ohuemman viivan kuin tussilla. Tämä on edullinen ja hyvä ja pysyvä!t. maskeerausta opiskellut parturi-kampaaja

Vierailija

Sillä on tosi helppo tehdä ohutkin rajaus tarkasti. Väri ei valu eikä karise.Sitä saa varmaan peruskempsuistakin, samoin stockalta ja sokkarilta. Olisikohan se eka ostokerta ollut kolmenkymmenen euron hujakoilla, täyttöväri sit muistaakseni alle 10 euroa. Se on tosi hyvä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat