Missä vaiheessa rasktautenne näkyi ulospäin?

Vierailija

Itse olen hoikka ja pelkään, että töissä huomataan. Vähän aikaa vielä koeaikaa jäljellä ja en haluaisi lentää ulos. Koeajanhan voi purkaa mistä syystä tahansa eli ei tarvitse edes kertoa syytä...Kommentit (6)

Vierailija

ja lopussa onkin sitten sellainen megavatsa :) en tiedä miksi mulla näin. ei ole koskaan sanottu että kohtu olisi edessäpäin kuin norm. mutta olen normaalisti tosi hoikka..liekö sen " syytä" sitten..?

Vierailija

jotkut toki tiesivät mutta esimies tai miespuoliset kollegat eivät olleet tosiaankaan osanneet epäillä. Ekat äitiyshousut laitoin jalkaan viikolla 27 ja koko raskauden lopun pärjäsin kaksilla mammahousuilla sekä miehen farkuilla. Paino pysyi normaalin rajoissa -- lähtö 52, synnytyssalissa 61,5 (pituus 165) ja nyt kun vauva on kohta 4 kk olen jo mitoissani. Ei pieni koko välttämättä tarkoita isoa vauvamahaa!

Vierailija

Minä myös olen hoikka ja rv. 32 menossa. Kerran viimeviikolla yks naapuri kysyi, et ei kai vaan ole tulossa kesällä teille perheenlisäystä, oiken hämmästyi kun sanoin, että juu jouluna:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat