Ihottumaa-onkos muilla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei! Meidän vauvalla 2kk posket ja otsa ovat ilkeän karheat ja näppyläiset. Just tulleet pahemmaksi, punoittaa ja hilseilee,enkä oikeen tiedä mistäs moinen johtuu (?) Aina sillä on ollut ns. hormoninäppyjä, mutta välissä kasvot olivat jo paremmat.Vauva syö pelkkää rintamaitoa, en itse ole syönyt mitään sen kummempaa kuin yleensä, joten en uskoisi sen johtuvan äidinmaidostani. (En ole varma kuitenkaan)Jotenkin yhdistäisin ihottuman ilmojen kylmenemiseen... Muuten kyllä vauva on virkeä oma itsensä, ulosteetkin ihan normaalivärisiä. (sinappi meininki)Mitä rasvaa tms. vaavin kasvoille voisi laittaa?

Kommentit (4)

Vierailija

...yksityiseltä lääkäriltä vauvan ' atooppiseen' ihoon Locobase Repair -nimistä voidetta. Rasvaisempaa eikä tahri vaatteita, kuten Bepanthen. Varmaan saa ihan reseptivapaasti.

Vierailija

Hormooninäppyjä todennäköisesti, muistelisin että meidänkin likalla niitä oli tuossa iässä. Muistaakseni se on juuri tuolloin pahimmillaan ja lähtee sitten rauhottumaan.

T. Chica ja neiti 9kk

Vierailija

Meilläkin vastaavaa ollut ja välillä vieläkin (poika 5 kk). Laitoimme useimmiten Bepanthenin Emulsiovoidetta ja välillä rasvaisempaa Voidetta, jos ei tuntunut auttavan. Meillä nuo ainakin auttoi...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat