vaippamerkkien keräämisestä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (3)

Vierailija

saat postissa kirjeen, jossa kerrotaan mitä sillä hetkellä saat keräilymerkeillä. Kirjeessä on sellainen ruudukko johon merkkejä liimaillaan ja sitten kun on se 11 merkkiä kasassa niin lähetetään Liberolle (kirjekuoressa joka tulee sen kirjeen mukana).Se, mitä merkeillä saa, riippuu käsittääkseni lapsen iästä. Meille saatiin juuri kerättyä BabyBjörnin ensilusikat, kun taas puoli vuotta vanhempi siskon tyttö sai BabyBjörnin essun.Pampersilla ei tällaista merkkikeräilyä ole.Niin, ja ne merkit (2kpl/pkt) löytyy ainakin 7-14kg:n paketista pakkauksen yläpäädystä, kantokahvojen alapuolelta.Toivottavasti auttoi =)

Vierailija

kuka osaisi neuvoa,että mistä saisi tietoa noista merkien keräämisestä. Pampersin sivuilta ei mitään tietoa. Liberon sivuilla oli se sadevaate keräys. Onka liberolla vain se vai onko muutakin keräystä?

ELI MITÄ SIITÄ PAKETISTA KANNATTAA SAKSIA JA MIHIN LÄHETTÄÄ JA MITÄ SAA JA ONKO VAIVAN ARVOISTA?

Vierailija

Kaikissa vaippapaketeissa on merkki tai 2 merkkiä (riippuu paketin koosta). Se sadevaatteiden keräyskampanja on nyt uusi, liittyy Libero-vaippojen uudistukseen eikä kuulu varsinaiseen Libero-kerhoon. Merkeillä saa ainakin tällä hetkellä mm. kangaskirjan, lusikat, bodyn, paidan ja housut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat