Paras meikkipuuteri?

Vierailija

Tällä hetkellä käytössä on Lancome, mutta se ei ole niin peittävä kuin haluaisin. Toisaalta en haluaisi sellaista " pakkelipintaa" , vaan luonnollisen vaikutelman. Minkälainen on Kanebon meikkipuuteri, kukaan kokeillut? Entä muita hyviä?

Kommentit (8)

Vierailija

Sopivan peittävää ja sitä voi säädellä käyttäen joko kosteaa tai kuivaa meikkisientä.

Häivyttää esim ihohuokosia ja juonteita ja pysyy hyvin. Samettinen iho todellakin tulee tuolla puuterilla.

Vierailija

esimerkiksi kuivalla iholla monet meikkipuuterit ei nayta hyvalta, se tuo juonteita helposti esiin. Seka -ja rasvaiselle iholle sopii paremmin. Tosin meikkipuutereita tehdaan myos eri ihotyypeille. Lumenen uusi on hyva ja edullinen. Kanebon on perushyva, mutta kallis. Jos haluaa sijoittaa rahaa puuteriin, Chanelilla on hyva meikkipuuteri myos, johon ainakin muutama vuosi sitten sai refillin, niinkuin kanebonkin puuteriin.

T: Maskeeraajaps. Asun Amerikoissa ja taalta saa nykyaan Lumenea. Oli tosi kiva yllatys loytaa Lumenen nayttava tuote hylly paikallisesta " kempparista" ! Joka on , muuten, iiiso ketju. Hyva Suomi!

Vierailija

Siinä näkyy jotenkin kaikki ihon juonteet yms. tosi selvästi, tulevat aika pian levityksen jälkeen näkyviin. Lisäksi iho alkaa ainakin mulla kiiltää nopeesti ja joudun lisäilemään irtopuuteria vähän väliä päivän mittaan. En siis suosittele.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat