Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millaiset luistimet?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Millaiset ensiluistimet kannattaisi ostaa 4-vuotiaalle tytölle? Harjoitusluistimet, kaunoluistimet vai poikien luistimet? Ja miten opettaa tyttöä luistelemaan? Vinkkejä?

Kommentit (4)

Vierailija

Nilkan pitää luistelessa päästä myös joustamaan vähän. Nauhoja ei myöskään pitäisi sitoa nilkan ympärille tukemaan.Jos ostaa kaunoluistimet tytölle, kannattaa alimmat piikit hioa pois. Piikit ovat todellakin vain tiellä luistelua opetellessa. Tyttöjen luistelemaan opettamisessa on ihan samat periaatteet kuin poikienkin, eli opetellaan potkimaan sivulle, eikä ikään kuin " hiihtämään" niinkuin monet tytöt kaunoluistimilla luistelevat kun piikit tökkivät tiellä.

Vierailija

harjoitusluistimet tai hokkarit, näin oppii ensin luistelemaan kunnolla, siis perusluistelutaidon. Sitten myöhemmin voi seuraavat luistimet olla kaunoluistimet jos haluaa myös hyppyjä, temppuja yms. opetella, muutenhan kaunokit ovat aivan turhat ja piikit ovat vain tiellä luistellessa, erityisesti luistelemaan opetellessa. Monet lapset jotka aloittaneet luistelun kaunokeilla ovat oppineet ensin väärän tekniikan, jota koulussa sitten liikkaope saa yrittää korjata.

Uusimmat

Suosituimmat