Vierailija

Moi,

Osaisiko joku suositella matkarattaita jotka sopisivat 4kk ikäiselle pojalleme. Vaatimuksena siis, että menevät täysin makuuasentoon, niin että pienikin vauva pysyy siellä. Tarkoituksena olisi käyttää matkarattaita ns. vararattaina joissa lapsi voisi ottaa pienet torkutkin silloin tällöin. Lisäksi olemme lähdössä pian ulkomaan reissulle.Eli suosituksia otetaan mielellään vastaan. Oman kaupunkimme myymälässä ei saanut yksiäkään rattaita vaakaan, jäi aina pari kymmentä astetta vinoon.

Kommentit (6)

Määräys on kai joku EU:n turvallisuusmääräyksien rajoitus, ettei rattaat kippaa taaksepäin tai lapsi pääse luistamaan rattaita taakse kallistettaessa ulos rattaista. Siksi niissä kaikissa jää makutila vähän ylöspäin, tai sitten rattaiden täytyy olla tosi isokokoiset ja pyörien väli pitkä, mikä taas matkiksissa ei ole hyvä idea.

Eihän Plikoissakaan selkänoja täysin vaaka-asentoon mene, mutta lähes. Ja käyttöohjeiden mukaan rattaat hyväksytty vastasyntyneestä 15 kg:oon.Se oli tosin talviaikaa, joten meillä oli yleensä äitiyspakkauksen makuupussi rattaissa. Mutta hyvin pysyi poika paikallaan ja minusta oli aivan riittävän vaaka-asento (yhtä pystyssä meidän pinnasänkykin oli, kun oli päätyä kohotettu). Ja jalka/reisituki vielä nostettiin pystyyn turvakaaren sisäpuolelle siten, että oli varsin suojaisa pesä pienelle.Aivan kevyimmästä päästähän nuo matkarattaat eivät ole (painavat n. 8 kg), mutta tyytyväisiä on oltu nyt puolen vuoden käytöllä.

Kokeilitko myos Mclaren Technon? Mun mielesta menee kylla lahes vaakaan, ja sopii noin pienelle lapselle, valmistajan mukaan. Niissa on viela tosi hyva kuomu, lomareissuja ajatellen.

ei edes yhdistelmät. Meillä ollut ihan vastasyntyneestä hauck shopper rattaat ja sekä noin 5kk iästä hauck speed sun plus. Molemmat menee makuuasentoon, en muista montako astetta, mutta tarpeeksi niin että niissä voi vastasyntynytkin nykkua. Speed sun plussat menee pienempään tilaan ja ovat kevyemmät, siksi meillä hankittiin ne matkarattaiksi ja shopperit on nimesän mukaisesti ostosrattaitana autontakakontissa.

kaikki ne taitaa olla vähän "kuppimaisia". Me ostettiin aikoinaan vastasyntyneelle Peg Perego P3 -rattaat ja ne oli kyllä vauvalla huiput, sen parempaa makuuasentoa tuskin matkarattaissa on. Isommalla lapsella en niistä tykännyt, myytiin ne pois 2-vuotiaan käytöstä ja ostettiin tilalle Emmaljunga Scooterit, joita en pois antaisi.

Meillä on nuo kyseiset rattaat ja oon ainakin tykännyt. Tosiaan mitkään rattat ei taida mennä ihan kokonaan makuuasentoon. Poika on noissa ainakin nukkunut päikkärinsä useesti pienempänäkin. Hintaa niissä ei ollut kuin 99e.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat