Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sisutustaitajat, apua, pliiiisssss!!!!

Vierailija

Keittiön sisustus, väreinä sininen, harmaa, vanilja ja kirsikka?? Kuulostaako kauhealta ja jos, niin mitä pitäis vaihtaa. En tykkää mitenkään räikeistä väreistä, eli kysyn vaan sopiiko nuo värit yhteen. Auttaisko joku kiltti??

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

kaapin ovet on vaniljaa ja tasot kirsikkaa. on tosi kauniit ja nätit :) lattia meillä on tummaa puuta, listat kirsikkaa, joten tasot yhdistyy niihin kauniisti. verhot on pellavaa ja keittiön 2 mattoa saman väristä, siis luonnon pellavaa :)

Vierailija

no just siinä tapauksessa toi kirsikka ja vanilja toisivat ihan kivasti sitä lämpöä, joten itse en ehkä vaihtaisi niitä, enkä toisaalta toisi lisää uusia värejä. kankaisiin vois laittaa sitä vaniljaa (esim verhot vanilja/valkoinen) sit vähän ripotettelemalla sitä kirsikkaa(en tiä kenen mielipidettä kysyit, mut vastasin kuitenkin :))

Vierailija

vaniljan sijasta kyllä mieluummin jotain ruskean/vihertävän sävyistä luonnonvalkoista.Seinien maalaus ei ole iso homma jos et tykkää tai jos sininen tuntuu liian tummalta. harmaaseen sopiikin sit jo melkeen mikä vaan.

Vierailija

Suunnittelemanne värit ovat mielestäni hyvät ja sopivat yhteen. Vanilja sopii myös. Harmaa ja sininen kaipaa kaveriksi jotakin lämmintä, esim. ripauksen tummaa punaista.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat