Uskotteko, että jos joku pariskunta ei saa lasta niin

Vierailija

heillä on sitten vastaavasti joku muu osa-alue elämässä paremmin (esim. enemmän varaa asumiseen, matkustamiseen yms.)?

Kommentit (3)

Vierailija

Onhan se fakta että jos meillä ei olisi näitä kaksosia niin vanha asuntomme jossa aikaisemmin asuimme (sekin 75m2 mutta kolmio) olisi riittänyt meille hyvin. Nyt asumme 110m2 neliössä ja velkaa on 60000e. Entinen oli velaton ja sijaitsi paaaaljon paremmalla paikalla (merinäköala jne). Joten olisi meillä parempi asunto ja enemmän rahaa esim. matkustella. Meneehän jo muutenkin 2hlön matkoihin vähemmän rahaa kuin neljän. Ja viimeksi kun tsekkasin niin yhä meitä on vaan kaksi ihmistä tekemässä töitä ja ansaitsemassa rahaa vaikka perheessä onkin nyt neljä jäsentä. ;-)Ja lapsettomana oli huomattavasti " huolettomampi" olo. En aikaisemmin edes tajunnut kun sanottiin että " ei lapsista ole pelkästään iloa" . Mietin vaan että kuka idiootti noin sanoo. Mutta niinhän se on - pienet lapset = pienet huolet/murheet....isot lapset = isot huolet/murheet.... Ei lapsista pelkästään iloa ole vaikka en näitä tietenkään poiskaan antaisi. ;-)

Vierailija

On niin kovin vaikea ymmärtää miksi toisiaan rakastava pariskunta, jotka olisivat hyviä, kannustavia ja rakastavia vanhempia, ei saa lasta? Ja miksi joka päivä tähän maailmaan syntyy lapsia, joita ei ole toivottu tai joilla ei ole synnyttyään suuriakaan mahdollisuuksia selviytyä elämästä vanhuuteen saakka?Vierailija

Palkkaa saa kuitenkin samanverra, oli perheessä lapsia ta ei. Lisää saa vaan lapsilisät, jotka ei tietenkään tasaa tuloja.Kahdelle aikuiselle riittää usein myös esim pienempi asunto kuin lapsiperheelle eli säästä tulee siitä, minkä voi sitten käyttää muuhun.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat