Brio kaalimadon&muiden vauvalelujen pesu???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onkos kokemusta Brion kaalimato pehmon pesusta? Haluaisin pestä vauvalle kaikki lelut (osa ystävien vaaveilta saatuja), mutta en tiedä uskallanko pistää pesupussissa koneeseen vai tyydynkö käsinpesuun? Yritin katsoa Brion nettisivuilta, mutta en onnistunut löytämään mitään tietoa puhdistuksesta. Lapussakaan ei mitään pesumerkintää.

Entäs Legon amppari/leppis helistin tai Ainun pupu helistin (en tiedä näiden lelujen varsinaisia nimiä...)? Legon meritähden paketissa on ohje 40 konepesusta, mutta koskeeko sama muutamia vuosia sitten myynnissä olleen amppari/leppiksen pesua? Mitäs luulette? Onko kenelläkään kokemusta, en haluaisi kuitenkaan pilata leluja!Kiitos, jos joku tietää ja vastaa, Eeviliina (raskausviikolla 25, jolloin on vielä aikaa miettiä kaikkea tuollaista ;))

Kommentit (3)

Vierailija

Kaalimato, Ainu pupuhelistin, Lego leppis/amppari ja meritähti sekä yksi pehmokirja selvisivät 30 asteen hienopesuohjelmasta vaurioitta!! :) Kaalimato varsinkin hohtaa uutuuttaan -tais ollakin jo pesun tarpeessa! ;)

Eli suuret kiitokset Zeepralle ja Osanderille rohkaisusta, Eevi

Vierailija

joko hieno-tai villapesuohjelmalle 30-40 astetta, kierrosnopeus pienennettynä ja ilman linkousta - ja pesupussissa. Niin ja nestemäinen pesuaine, ihan loraus vain.Kaikki ovat selvinneet hengissä : ) ja jos eivät olisi, olisivat olleet liian heppoisia vauvalle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat