Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Todennäköisesti varakkaat akateemiset vanhemmat kyseessä!

Vierailija

http://www.iltalehti.fi/helsinki/200805310180626_hi.shtmlEi lähihoitajat ja muut tuolla kadulla asu!

Kommentit (7)

joka asuu pienessä asunnossa ihan siinä seuraavissa korkeissa kerrostaloissa ratikkavarikon pohjoispuolella. Kerroksessa on luultavasti kolme pientä asuntoa ja yksi isompi perheasunto. Kaikki vuokrattuja. Tuolla alueella on tosiaan paljon pieniä asuntoja, tunnen pari muutakin asujaa. Asunnoissa on usein kaasuhella vielä ja aika surkeakuntoisia muutenkin. Ääni kuuluu seinien läpi ja ratikkalinjat kolisee aamusta iltaan sekä se ratikkalinjojen haju tulee sisälle asti. Pölyä myös riittää.

Toivottavasti viranomaiset tekevät järkevän ratkaisun ja ottavat lapsen huostaan tuollaisilta. Mutta pahoin pelkään, että lapsen yhteiselämä vastuuttomien "vanhempiensa" kanssa vaan jatkuu.

Mutta asiaan: ei noilla seuduilla tosiaan mitään halpoja asuntoja ole, mutta eipä nyt tarvitse mikään kamalan rikaskaan olla, että sieltä jonkin kaksion vuokraa.

Onneksi se lapsi ei tippunut.

varaa ostaa. Noilla kulmilla asuu paljon mun tuttuja, kaikki opiskelijoita ja vuokralla... Ja sossuhan maksaa joillekin vuokran, asuntoon joka voi itse etsiä vapailta markkinoilta, joten sellainenkin tapaus voi olla kyseessä. Itsekin asun ihan Manskun nurkilla vaikka en olekaan rikas, ainoastaan akateeminen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat