Todennäköisesti varakkaat akateemiset vanhemmat kyseessä!

Vierailija

http://www.iltalehti.fi/helsinki/200805310180626_hi.shtmlEi lähihoitajat ja muut tuolla kadulla asu!

Kommentit (7)

Vierailija

joka asuu pienessä asunnossa ihan siinä seuraavissa korkeissa kerrostaloissa ratikkavarikon pohjoispuolella. Kerroksessa on luultavasti kolme pientä asuntoa ja yksi isompi perheasunto. Kaikki vuokrattuja. Tuolla alueella on tosiaan paljon pieniä asuntoja, tunnen pari muutakin asujaa. Asunnoissa on usein kaasuhella vielä ja aika surkeakuntoisia muutenkin. Ääni kuuluu seinien läpi ja ratikkalinjat kolisee aamusta iltaan sekä se ratikkalinjojen haju tulee sisälle asti. Pölyä myös riittää.

Vierailija

Ei kai kukaan voi olla niin hullu, että jättää lapsen yksin ja vielä ikkunan auki??? Minusta vähän hämärän kuuloinen juttu.

Vierailija

Toivottavasti viranomaiset tekevät järkevän ratkaisun ja ottavat lapsen huostaan tuollaisilta. Mutta pahoin pelkään, että lapsen yhteiselämä vastuuttomien "vanhempiensa" kanssa vaan jatkuu.

Vierailija

Mutta asiaan: ei noilla seuduilla tosiaan mitään halpoja asuntoja ole, mutta eipä nyt tarvitse mikään kamalan rikaskaan olla, että sieltä jonkin kaksion vuokraa.

Onneksi se lapsi ei tippunut.

Vierailija

varaa ostaa. Noilla kulmilla asuu paljon mun tuttuja, kaikki opiskelijoita ja vuokralla... Ja sossuhan maksaa joillekin vuokran, asuntoon joka voi itse etsiä vapailta markkinoilta, joten sellainenkin tapaus voi olla kyseessä. Itsekin asun ihan Manskun nurkilla vaikka en olekaan rikas, ainoastaan akateeminen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat