Ostaisitko joululahjan kummilapselle, jonka kanssa et ole tekemisissä (välit poikki vanhempiin)?

Vierailija

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Lapsi varmaankin on hyvillään, jos kummi muistaa. 7-vuotiaalle tytölle voi ostaa melkein mitä vain pikku tyttöjen tavaraa, kun he yleensä eivät vielä ole mitään nirsoja. Vot olla lapsen ystävä, vaikket olisikaan hänen äitinsä ystävä.

Vierailija

Ei pidetä enää yhteyttä kummilapsen vanhempiin (eivät ole sukua). Tein itse lahjan viime jouluna, mutta kiitosta ei kuulunut, eikä edes kutsua lapsen syntymäpäiville helmikuussa. Lapsen äiti on aika rasittava tyyppi, sellaista besserwisser-sorttia, mutta on ollut paljon muitakin syitä, miksi emme ole yhteyttä pitäneet vaikka samalla paikkakunnalla asutaan. Mutta eihän se lapsen vika ole. Lapsi on nyt 5-vuotias. Nyt mietin, pitäisikö vielä vaivautua lahjanhankintaan. Tavarat ja ylipäänsä aineellinen hyvä on tälle perheelle tärkeää. Ehkäpä itse askarreltu lahja viime jouluna ei ollut tarpeeksi hieno, vaikka näin ihan vaivaakin sen eteen.

Vierailija

Kummius ei ole lahja-automaatti. Jos vanhemmat eivät vaivaannu pitämään yhtyttä, ei sitä voi yksipuolisesti vaatia kummilta. Vanhempien pitäisi ajatella lapsensa parasta, ei sitä voi vaatia vain kummilta. Sitäpaitsi, lahjojen saaminen ei ole ' sitä parasta' . Siis jos se on ainoa asia jota kummilta täällä odotetaan...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat