Saako tänne vetää irc-gallerista kuvia?

Vierailija

Kommentit (11)

Vierailija

Noudata keskusteluissa hyviä tapojaToivomme Sinulle mukavia ja antoisia hetkiä keskustelujemme parissa! Olemme koonneet tähän joukon ohjeita, jotka olemme laatineet mm. saamamme kävijäpalautteen perusteella.Vauva-lehti ei vastaa keskusteluissa esitetyistä aineistoista eikä mielipiteistä. Vastuu viestien sisällöstä kuuluu kirjoittajalle itselleen.Keskusteluissa on noudatettava lakia. Rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, herjaukset ja kunnianloukkaukset sekä yksityisyyden loukkaaminen on ehdottomasti kielletty.Toivomme kaikkien keskustelijoiden noudattavan foorumeilla hyviä nettitapoja.Palstoille ei kaivata ivaa, haukkumista, ylenpalttista kiroilua, asiattomia linkkejä, monistamista eikä tarkoituksellista loukkaamista.

Älä mainitse ns. tavallisten ihmisten nimiä tai yhteystietoja.

Mielipiteiden kirjo ja sananvapauden harjoittaminen on keskustelupalstojen elinehto. Muista silti perustella mielipiteesi ja argumentoida - älä tarkoituksellisesti lietso riitoja.

Netissä ISOJEN KIRJAIMIEN käyttäminen tulkitaan huutamiseksi - älä huuda turhaan.[b][u]Viesteihin ei saa liittää suoria kuvalinkkejä. Linkit kokonaisille toisille sivustoille ovat sallittuja.[/b][/u]Viestitilaa ei saa käyttää kaupalliseen mainontaan.

Jos haluat laittaa sivuillemme mainoksen, ota yhteyttä Sanoma Magazines Finlandin ilmoitusmarkkinointiin, p. (09) 1201 (vaihde).Muista, että olet myös nimimerkillä ja nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi, älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.Toimituksella on oikeus poistaa tai poistattaa asiattomia viestejä. Häiriköinti voi johtaa IP-osoitteen pääsyn eston foorumeille joko väliaikaisesti tai kokonaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat