Hammasraudat äitylille

Vierailija

Onko kohtalotovereita? Saan ylihuomenna raudat- avopurentaani aletaan siis vihdoinkin oikoa. Noin kaksi vuotta ja sitten leikkaus. Olen 29. Inhottaa ja vähän pelottaakin. Mutta toisaata taas hyvällä ystävlläni 32v löytyi elokuussa rintasyöpä ja leikattiin, sytostaattihoidot alkaa viikon päästä, tukka lähtee jne. Yritän ajatella, että reilun kahden vuoden päästä meikäläisellä on upea hymy (viimeinkin) ja ystäväni....

Kommentit (7)

Vierailija

että vaiva on sama. Taloudellisesti vaan ei taida rahkeet riittää käymään hoitoa läpi. Ja kyllä se leikkaus varmaan jännittää myös.

Vierailija

Kunnallisella puolella ei koskaan ohjattu eteenpäin. Todettiin vain että ompa paha. Ja kun ei vaivannut, en ymmärtänyt ja halunnut tehdä mitään. Kävin yksityisellä lääkärillä poistattamassa viisaudenhampaan, joka sanoi, että nyt kannattaisi tehdä jotain, ennenkuin tulee ongelmia (päänsärkyjä sun muuta). Ylä- ja alahampaiden väliin jää iso rako ja vain takimmaiset ottaa yhteen. Menin oikojalle, joka ohjasi sairaalaan ja sieltä sitten takaisin oikojalle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat