Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä avuksi? vauva itkee ja huutaa jatkuvasti

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

-->Ruokavaliotani olen koittanut karsia. Kahvia en juo ja sipuleita yms vältän.Vauva rauhoittuu liinaan suhteellisen hyvin, mutta mm. tänään on n 2h nukkunut, sekin 10 min pätkissä päivän mittaan. Hereillä ollessaan itkee kokoajan. Naama punaisena kipristelee, joten ilmavaivaa taitaa olla.cuplatonta tai sitä toista (disf.. jotain) ei apteekeista saa tällä hetkellä.Olen hieronut, pumpannut jalkoja jne, mikään ei auta..d-vitamiinia olen antanut toisinaan, ei näytä vaikuttavan näihin vatsankipristelyihin, siis vaikken antaisi niin vauva itkee..väsyttää.. esikoinen itkee tähän päälle vielä viimeisiä poskihampaitaan. Vauva siis öisin nukkuu aina 3h kerrallaan, mutta esikoinen taas itkee öisin sitten hammassärkyä.. plääh.Mut eiköhän tää tästä, vinkkei otetaan vastaan..T:Neiti21 ja halkiorinsessa 3 vkoa &Nea 1v6kk+

Kommentit (8)

Vierailija

meillä oli myös koliikkia ja tuntui,että mikään ei auta,mutta apu löytyikin vyöhyketerapiasta!Siihen loppui huutamiset,kun käytiin vyöhyketerapiassa ja jatkettiin hierontaa/painelua ahkerasti kotona!

Vierailija

Tyttö itki aina jos laskettiin sylistä pois ja sylissä ollessaankin vaati jatkuvaa liikettä. Tämä ei ollut mikään iltojen juttu, vaan vauvaa piti kantaa kaikki hereilläoloajat. Syliin ja vaunuihin nukahti, vaunujakin piti liikuttaa, mutta kun uni tuli, niin sai pysähtyä. Yöt meni meilläkin ihan hyvin, söi n. kahden tunnin välein ja nukahti heti syötön jälkeen. Tämä loppui n.3 1/2 kk:n iässä. Mulla ei ollut kantoliinaa, eli vauva oli toisella käsivarrella ja opinkin tekemään kaikenlaista yksikätisesti...ehkä se siitä siis ajan kanssa helpottaa ja vertaistukea voit varmaan saada haikkareitten pinosta, se on täällä jossakin.

Vierailija

Täällä on yksi kohtalotoveri....

Meillä poika aloittaa itkun yleensä myöhään illalla ja lopettaa kolmen maissa yöllä. :(

Joo tuota cuplatonta ja sitä toista lääkettä ei saa apteekista, mekin ollaan ostettu sitä maitohappobakteeria. Tuntuu jonkin verran auttavan! Neuvolassa sanoivat että kannattaa kokeilla lämmintä kaurapussia mahan päälle, ja itse huomasin että lämmin kylpy helpottaa oloa. Sitten neuvottiin että levolac nimistä lääkettä voi kokeilla, jos vaikka suolen toiminnassa on häikkää. Jos ei näistä saa apua, niin vyöhyketerapia on kai kokeiltava.Syömisistä pahin on kai tuo suklaa, ja jotkut sanovat että viinirypäleet...On tosi kurjaa kun ei voi mitenkään auttaa, kun toista ottaa mahasta niin kipeää!

-Kii, Leevi ja Poika Papu 3viikkoa ja kolme päivää tänään-

Vierailija

täälläkin itkeskeltiin paljon, ja edelleenkin itketään, muta selkeästi vähemmän. meillä syynä lähinnä ilmavaivat....me vaihdettiin Disflatylit maitohappobakteereihin (Rela-Drops) ja mielestäni on vaikuttanut positiivisesti. Lisäksi käytiin 3 kertaa vyöhyketerapeutilla....t.hope-a ja typy 5vk+

Vierailija

Vauvani viihtyi lähes koko valveillaoloaikansa vain rinta suussa pari ekaa kuukautta. Eli imetin todella paljon - muuten vauva tyytymätön.

Vierailija

meillä vauva saa maidon pullosta (lypsän rintamaitoa) koska hänellä huuli-ien-suulakihalkio, joka siis estää imetyksen kun vauva ei saa imettyä rinnasta. lohdukkeeksikaan ei huoli koska turhautuu nykyään tissiin heti.

itkukohtauksen aikaan yleensä ottaa pullon hanakasti suuhun, muttei sitten se kelpaakaan vaan rimpuilee siinä sylissä sitten.Meillä siis myös tuttia ei pysty vauva oikein syömään, muuten kuin että pitää tuttia Tytön suussa. Yleensä tuttiinkin sitten kiukustuu.Vierailija

Meillä siis yöt menee suht hyvin , mutta päivä-iltapäivä on kyllä jatkuvaa huutokonserttia eikä mikään tunnu auttavan.. nyt meillä nukahdettiin klo 21.00 vihdoin. koko päivän oli hereillä oikeastaan eikä tyytyväinen missään vaiheessa... paitsi puol h kakkaamisen jälkeen oli rauhallista kun taas alkoi..

Vierailija

Täällä Norjassa määritellään koliikki tällä tavalla: kun vauva itkee selittämätöntä itkua enemmän kuin kolme tuntia päivässä useammin kuin kolme kertaa viikossa. Eli ei siis tarvitse olla yöitkua tms, vaikka se useasti on niin että illat ja yöt ovat ne rauhattomat ajankohdat.

Uusimmat

Suosituimmat