Reiman fleece-haalarista...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pitäisi ostaa 1-vuotiaalle talvihaalarin alle jokin lämmin puku. Tarkoituksena oli ostaa perinteinen villapuku, mutta käymässäni lastenvaateliikkeeseen oli tullut myyntiin Reiman fleecepuku. Myyjä kehui hyväksi ja lämpimäksi, mutta hieman epäilytti asia. Puku oli aivan ihanan pehmeä, kevyt ...ja myös ohuen tuntuinen,mikä siinä juuri epäilyttikin. Onko kellään kokemusta tai tietoa ko. puvuista? Reiman puvuksi maksoi vähän (26¿) ,kun Cittarissako se oli täys villainen puku 35¿.Nilli

Kommentit (4)

Vierailija

Meilläkin oli vaihtoehtona Reiman fleecepuku, mutta se on sen verran tönkömpi haalarin alla, että päädyin sittenkin villapukuun.

Vierailija

Minäkin harkitsin ko pukua villaisen tilalle (lapsi atoopikko, 1v8kk), mutta onneksi sovitin koon takia päälle, ei nimittäin sopinut meidän pojalle malliltaan ollenkaan! kaulus-haara-väli melkein jo kinnasi jopa koossa 92cm (pojulla pituutta n. 85cm), mutta leveyden puolesta pukuun olisi mahtunut kaksi poikaa! Jäi tosi rumasti valtaville rypyille ja laskoksille varsinkin takapuolen seutuvilta, eikä taatusti olisi ollut haalarin alla mukava :/...Meille tuli siis täksikin talveksi Ruskovillan villahaalari kokoa 90 cm, joka sopii malliltaan hoikalle pojalle kuin hansikas ja on taatusti haalarin alla mukava ja lämmin :)! Pidän vaan atoopikon kanssa huolen, että villa ei tule mistään kohtaa suoraan ihoa vasten.Olisin voinut myös ostaa Kivat-villahaalarin, malli on vähän väljempi kuin Ruskovillalla, mutta ei vielä liian ja pääntie ja hihansuu ovat puuvillaiset. Ruskovilla vei nyt sitten kuitenkin lopulta voiton eikä vähiten mummin sponsoroinnin seurauksena ;)...Päädyin myös itse siihen, että luotan sittenkin enemmän 100% villan lämmittävyyteen ja hiostamattomuuteen, vaikka en fleeceä mitenkään kaihdakaan. Itse käytän paljon fleeceä, mutta kun pieni lapsi ei vielä oikein osaa tuntemuksiaan (kylmä/hiki/epämukava muuten) kertoa, niin villassa vara parempi :)!

Vierailija

Ollut tytöllä käytössä nyt muutamana kylmänä päivänä välikausihaalarin alla ja tyttö on todella pysynyt lämpimänä. Positiivisia kokemuksia on myös aiemmasta Reiman fleecehaalarista, joka tosin oli tönkömpää ja paksumpaa kangasta.Tämän vuoden malli on kyllä tosiaan leveä, mutta kuitenkin niin ihanan pehmeä, että muotoutuu ainakin meidän tytön päälle hyvin.

Vierailija

Meilläkin kokemusta viimevuotisesta Reiman fleecestä ja uudesta vähän... Myös muita fleecejä ollut. Mielestäni mahtava materiaali juuri välipukuna. Loistava lämpöeriste, koska on lämmin kosteanakin aivan villaan verrattava vaan ei kutita. Meidän tyttö atoopikko, joten pelkkää villaa en voi tytön päälle laittaa.Kieltämättä uusi malli on leveämpi, mutta toisaalta lapsella on tällöin paremmin tilaa liikkua ja väliin jää ilmaa, joka pitää kokonaisuuden vieläkin lämpimämpänä. Suosittelen lämpimästi!masunasu

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat