vuoden ollaan yritetty vauvaa,,milloin kannattas mennä lääkäriin kun ei sitä kuulu? ja mihin soitan?

Vierailija

ennestän 1,6v lapsi.

Kommentit (4)

Vierailija

Ekana miettisin että miten nopsaan esikoinen tärppäsi.Sittten mietin onko kuukautiset normaalit ja tasaantunu, olenko imettäny ja miten pitkään.Vuoden yrittäminen on täysin normaalia parisuhteessa. Joskus on ovulaatio hukassa, se siirtyy esim. univajeen, sressin, sairauksien takia. Joskus hedelmöittymistä ei vaan tapahdu, tai jos tapahtuu niin tulee varhanen keskenmeno. Niin ettet ole edes ehtinyt saamaan positiivista tulosta.Oletko saanut aikasemmin keskenmenoja?Itse voisin kysästä vaikka neuvolastani mikä olisi hyvä suunta tutkimuksiin. Menenkö papaan vai suoraan lääkärille, ehkä gynelle?Ainakin teillä on yksi yhteinen lapsi niin teillä paikat toimii. Se on hyvä muistaa.Joskus liika jännittäminen hankaloittaa asioita. Kirjoita kalenteriin kun odotat seuraavia kukautisia ja nauti seksistä! Tyyny pyllyn alle, ja hetken odottaminen ennen pisulle menoa saattaa auttaa siittiöitä.

Samaten orgasmi tehostaa siittiöitten kulkua; joten kokeilkaa jotain kivaa uutta? Ja liukasteita mukaan niin homma luistaa kunnolla. NAUTI.

Vierailija

Julkisen sektorin terveydenhuollon palvelut edullisimpia, mutta jonot lapsettomuushoitohin jopa vuosia-esim. Hki HYKS Naistenklinikka eli NKL P. 09-4711 soita ma---yksityiset klinikat YMPÄRI SUOMEA nopeita ja hintavia- pankista saa lainaaPs. meillä eka lapsi saatu julkisen sektorin hoidoilla, toinen luomumenetelmällä- kaikki meni Hienosti:::)))'

Vierailija

meillä ainakin piti mennä ensin terveyskeskukseen lääkärille ja se laittoi lähetteen naistentautien polille ja sieltä sitten laitettiin lähete lapsettomuuspolille suurempaan sairaalaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat