Vierailija

Onko mitään tehtävissä, kun gracon mosaic -rattaiden renkaat eivät pyöri kunnolla ja toinen eturattaista on ylempänä kuin toinen? Renkaat on aika kuluneet ja kaupoissa tasaisella lattialla on tosi hankala työntää, kun renkaat ei liiku kunnolla. Jumittaa usein poikittain, kun kääntää rattaita. Ärsyttävä ongelma!

Kommentit (2)

Meillä myös etupyörät jäävät sivuittain/vinoon kun rattaita kääntelee sisätiloissa jossa liukas lattia. Ongelmaa ei ole jos kyydissä 3-vuotias istuen, mutta jos 3-v nukkuu tai kyydissä vauva, ovat rattaat liian kevyet/takapainoiset, painoa ei siis ole tarpeeksi edessä jotta renkaat pyörisivät. Useinmiten kyydissä siis vauva, ja lukitsen yleensä renkaat sisälläkin koska ovat helpommin hallittavissa.Mielenkiintoista olisi kuulla tuosta takuukorjauksesta, meneekö takuun piikkiin. Meillä tosin ovat jo n. 10kk vanhat, takuu taitaa olla noissa 6kk? Ja ulkona ei ole juurikaan työnnelty (vain matkat kotiovelta autolle), eli ei olisi pitänyt päästä renkaat kulumaan kovinkaan paljon.Vika taitaa ollakin lähinnä mallissa/suunnittelussa, ovat kovin takapainoiset, ja pyörät ehkä hiukan liian sileät jo alkuun. Mutta silti olen tyytyväinen noihin, vievät kivan pienen tilan autossa ja ovat matkarattaiksi ihan hyvät muuten. Ainoat Gracot jotka taittuvat sattarimallisesti ja joihin käy kaukalo.

Minusta näyttäisi että meidän rattaat on ns.takapainoiset ja jos kaupan lattia on kiiltäväpintainen niin siinä ei riitä "kitka" pyörittämään pyörää. Ulkona ei ikinä ole ollut tätä ongelmaa. Tässä ajattelin viedä rattaat kauppaan takaisin (takuuta vielä jäljellä) että lähettävät huoltoon. Kyllä kaikkien pyörien pitäisi pyöriä.

JB72

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat