PMS:parhaat kotikonstit ! APUA!!!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

On niin maan perusteellisen äkänen akka kotona ( en tiedä kuka sen on tänne kutsunut...) On siis olo kuin Jekyll ja Hyde-kirjassa....B6-vitamiini, magnesium-lisä ja kromilisä kuulemma auttais, GLA-tuotteet, mäkikuisma ja mitä niitä nyt olikaan. Google tarjos tietoa vähän liikaakin.Mielialalääkkeet eivät ole hakusessa.Onko joku ostanut jollain tietyllä kauppanimellä esim. luontaistuotetta, joka auttanut. Täytyy tarkistaa vitskujen määrä multitabs-purkista, muista niitäkään napsia....Kierukkatarkistus on tulossa, mutta jotain helppiä ennen sitä.Jään epätoivon vimmalla vastauksianne odottelemaan. (ja mies myös ; P)*lähtee pureskelemaan ohiajavien autojen renkaita, kun niiden moottorit KEHTAA pitää ääntä pms-oireilijan lähellä*

Kommentit (1)

Vierailija

Hehehe ; ).. Juu, täällä toinen samanmoinen. Seuraavista olen havainnut olevan hyötyä:-säännöllinen päivittäinen urheilu tms.

-päivittäisen liha-annoksen ronski pienentäminen ja salaattiannoksen SUUREMTAMINEN (parhaiten mulla menee, jos saan kiskoa naamaani alas tavallisen ruokalautasellisen verran salaattia parin ruisleivän palan kera iltapalaksi - tuntui se vaihtoehto herkulliselta tai ei..)

-roskaruokien ja namusten poisjättö

-viimeiset kuukaudet ovat olleet vähän helpompia.. samaan ajankohtaan on muuten ajoittunut lisääntynyt kalansyönti ja omega3 .purkkien paluu kuvioihin saatuani niitä muutamanlahjaksi. Oliskohan yhteyttä?

-ehdottomasti suosittelen Frantsilan Kamomilla-uutetta. Tämä tehoo niin mielenkipuihin, kuin kropankin ; ). Aivan uskomaton teho! Siihen mihin eivät Miranax 550mg, Burana 600:set, ja kaiken maailman kipulääkkeet edes yliannosteltuina tepsi toimii MUUTAMA TIPPA KAMOMILLAUUTETTA. Ja ihan vahingossa tuo tuli keksittyä, kun lapsen ollessa vielä pieni vauva testattiin hänen vaivoihin tuota uutetta oman äidinmaitoni kautta..- Tiina -

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat