Vierailija

Miten ne hommat siellä menee?

Lapsi menossa syksyllä päiväkotiin, ja kävimme toissapäivänä tutustumassa.

Kyselin että mites allergioiden kanssa ja kerroin että lapsella on maitoallergia.

hoitaja sanoi että lääkärintodistus pitää viedä.

Sitten kysyi että onko myöskin maitoproteiinille allerginen, ihmettelin vähän. Kyllä, nimenomaan maitoallergia tarkoittaa sitä että sille proteiinille ollaan allergisia. Hoitaja tuntui hieman tietämättömältä.

Miten hoitaa asia, ja olla varma ettei muksu saa millään tavalla mitään maitoon liittyvää?

Hoitaja ei varmaan edes tiedä mitä kaikkia silloin pitää välttää.

Kommentit (10)

Ja laittavat sitten erikseen lapsellesi ruoan.Me olemme lisäksi vieneet lapsellemme aina soijamaitoa mukanaan kotoa. Yksi purkki riittää siellä viikoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olethan itsekin oppinut hoitamaan lastasi ja hänen allergiaansa, miksi sitten henkilökunta ei voisi pystyä samaan? Ai niin, varmaan siksi, kun he ovat vain niitä tyhmiä ja yksinkertaisia "päiväkodin tätejä"..... Kertoo jotain asenteestasi ko. ammattiryhmiä kohtaan.

Vaaditaan maidotonta ruokaa, vaikka kyseessä olisi laktoosi-intoleranssi, jolloin laktoositon tai vähälaktoosinen ruoka sopii. Myös maitoallergiaa käytetään terminä vähän miten sattuu. Olisit ennemmin kiitollinen, että tarkisti vielä asian. Se, että kysyy ei tee kenestäkään tyhmää. Tyhmää on olla kysymättä ja olettaa...

Jos sinusta tuntuu, ettei hoitaja ymmärtänyt koko juttua, niin kannattaa jutella vielä hänen kanssaan asiasta, jotta varmasti varmistut hänen ymmärtäneen asian.Mutta siis keittiöhenkilöstöhän kaiken ruoan valmistaa ja jakaa kärryille ihan lapsen omalla nimellä.Hyvin siellä asiat menee, usko pois=))

Itse olen pph ja aina välillä on maitoallergisia lapsia hoidossa. Ei maitoallergia-asia niin vaikea ole, ettei sitä tyhmempikin tajuaisi. Erityiskorvikkeet vanhemmat tuo itse hoitopaikkaan, kuten juuri tuon Almiron Peptin.

Monet 'laktoosi' ihmisetkin puhuvat yleisesti olevansa maitoallergisia. Jotkut vanhemmat puhuvat myös allergioista silloin kun lapsi ei pidä tietystä ruuasta. Se että tarvitsee toimittaa lääkärintodistus asiasta on normaalikäytäntö. Se täytyy toimittaa vuosittain uudestaan.Suurinriski on mielestäni että pieni lapsi ottaa jotain kaverin lautaselta tai mukista ruokapöydästä. On aika yleistä.

ei hoitajat tee ruokia vaan keittäjät...jotka laittavat allergisille nimellä omat ruuat menemään mukaan...ja hoitajat antavat sitten nimellä varustetut ruuat nille lapsille joiden nimet ruuissa on..ja moni muu puhuu maitoallergiasta vaikka hyla-tuotteet käy..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat