Moneenko asti kerrostalossa saa käydä suihkussa?

Vierailija

Järjestyssäännöt sanoo, että yörauha oltava 23-07. Tähän on kuitenkin varmasti joku kirjoittamaton sääntö, josta en ole tietoinen

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Vatkasin tuossa puoli kymmeneltä kermaa puolukkarahkaan, kun joku alakerrasta kävi jyskyttämään seinään. Käväisi mielessä, että olemmekohan kerrostalon kauhunaapuri, kun käymme usein suihkussa klo 22:n ja 23:n välillä.ap

Vierailija

mutta niin tuntuu muutkin täällä käyvän, tosin aika vähän siitä ääntä lähtee. Riippuu siis varmaan vähän siitä, kuinka pahvinen teidän talo on.

Vierailija

Mutta ei se nyt kauhea rikos ole jos myöhemmin käy nopeasti. Ei suihkusta nyt niin kovin paljoa ääntä lähde, ja täytyyhän sitä käydä aamulla suihkussa ennen töihin lähtöä, ja työt voivat alkaa vaikka kuudelta. Eli menee yörauhan aikaan sekin käynti.

Vierailija

Olen " tosissani" (kiva kun se viihdyttää sinua ;)), kuulinhan minäkin tuon vekaran lällätyksen selvästi. Lisäksi hänen isänsä kommentoi lapsen lällätykseen jotakin ja he lähtivät kylppäristä pois. Isän oletettu pieru kyllä jäi minulta kuulematta.Naapurin rouva myös kertoi, että he olivat lasten kanssa kuunnelleet meidän vauvan itkua kylppärin kautta.Ilmastointikanava saattaa aiheuttaa tuon kuuluvuuden, hormi taitaa olla yhteinen yläosasta.

Vierailija

Meidän talo on rakennettu vuonna 1971 ja täytyy sanoa, että äänieristys on todella hyvä. Imurointi ei kuulu naapureihin, saattaa kuulua ainoastaan rappukäytävään, jos sinnekkään. Vessa ja suihkun äänet ei kuulu naapureihin. Ainoastaan silloin kuuluu, jos asunnossa huudetaan (ja tällä tarkoitan todellakin kirkumista), jos 5 ihmistä nauraa samaan aikaan (alakerran naapuri tuppaa välillä harrastamaan tätä kavereiden kanssa).

Vierailija

Tiilitalohan tämä on, 50-luvulta. Asuntojen välillä on kaksi tiiliseinää, joiden välissä on 5 sentin rako. Kaksi seinää siis välissä meidän ja naapureiden välillä.Tuosta kylppäristä en kuitenkaan menisi takuuseen. Vaihdoin kerran vauvalle vaippaa, ja vauvalta pääsi melkoinen pieru. Seinän takaa alkoi kuulua naapurin 7-vuotiaan lällätys: lällällällää lieru, sulta pääsi pieru... Tosin aika vaimeasti, mutta selvästi.On se muuten kumma, että vessassakaan ei saisi enää pieraista. Mitenköhän tuo kasvava sukupolvi hoitaa ilmavaivansa? Minulle 70-luvulla syntyneelle opetettiin kotona, että vessa on ainoa paikka, jossa saa oikein luvan kanssa pieraista :Dap

Vierailija

Mutta toki jos on työn vuoksi esim. pakko, niin miksipä ei (säännöllisesti suikutteluun voisi kysyä luvan muilta, kukapa kehtaa kieltää). Ja en kyllä aamuun asti odottaisi, jos vaikka taaperolle tulisi oksennustauti ja kyökkisi päällensä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat