OHO!! Hanna läks, enpä olis uskonu!

Vierailija

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Se on niin suloinen ja oikeasti huikean ihana. Ja ehdottomasti talon kaunein ihminen. Miellyttää ainakin minun silmiäni, vaikka ihan heteroneiti olenkin... :)

Vierailija


Ja Iina oli kaunis - hänen en olisi toivonut lähtevän, mutta eihän Hannaa voi nätiksi tituleerata - naama sillä on kuin lehmällä, yhtä venytetty ja omituisenmuotoinen vartalo..mieluummin " läskejäkin" katson, kuin omituisia... ;DVierailija

että miksi akat samaistuu noihin Terhiin ja Tiinaan....

Kyllä taas muistui mieleen kuinka petomaisia naiset toisilleen on.

Juu, olihan Hanna vähän....hm....mutta kuinka vakavasti esim Pertun oikeesti voi ottaa ja silti se on hirrrrvee suosikki, koska on MIES!

Vierailija

Jos on helppo hutsu niin enemmän sillä ois ollu viihdearvoa kuin esim jollain naama norsun vitulla olevalla Tiinalla tai Terhillä!

Vitsi et ämmät on täällä ihmeellisiä!!!

Vierailija

Toivottavasti Tiinasta jo pian päästäisiin. Mutta ei taida olla toivoa, ei se joudu katsojaäänestykseen kun osaa olla niin kaksnaamainen. Kitisijä joka jaksaa muistaa pienetkin jutut ja katkeroitua niistä. Ei varmaan ole koskaan kuullutkaan sanaa vahinko.

Vierailija

se ois varmaan viel ainaki kännissä ollessaan naurattanu..=)

Timon ois pitäny puota, se vaan on siellä eikä hirveesti tee yhtää mitään.

Perttu sentään jutuillaan kovasti naurattaa ja on sellanen " maalainen" ..=D

Vierailija

Kaikki mielenkiintoisimmat ja värikkäimmät (IIna ja Hanna)äännestetään pois heti kun läskit lähtivät. Mitä iloa on enää katella mitäänsanomatonta tiinaa, terhiä ja typerää katia? Ei mitään.Ihmiset ovat niin kateellisia näteille iinalle ja hannalle, että ne halutaan pois. Monella ei olisi ollut pokkaa panna telkkarissa:)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat