Vierailija

En löydä näiltä uusilta sivuilta mitään hakutoimintoa, onko sellaista?

Kommentit (5)

et voi rajata hakua. Epäilen, että tarkoituksella tehty sellaiseksi, jotta ihmiset päätyisivät vauva-saitin toimitettuun osioon, ei keskuteluihin.Olen jättänyt palautetta aiheesta jo varmaan 3 kertaa, koska kypsyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jossa 300 viestiä nostetaan yhä uudelleen "up" ylös - ja kohta 3/4 vastauksista on laitettu vain sitä varten, että joku haluaa pitää tuota ketjua näkyvissä.Mutta mä saatan toisinaan aloittaa ketjun itselleni tärkeästä aiheesta, ja kun en kuitenkaan koko ajan ole päivystämässä, saatan haluta 1-2 päivän päästä tarkastaa, onko vielä tullut mielenkiintoisia kommentteja ja ajatuksia. Silloin harmittaa, jos ketjua ei enää löydä.Ja usein just tälle aihe vapaalle tulee riittävästi kommentteja, että keskustelu pysyy vireänä. On tylsä, jos aloittama thread saa vain 3 kommenttia, suunnilleen "komppaan ja halaus". Näin voi käydä noilla muilla alueilla.

Itse ainakin koen haun hyödylliseksi silloin jos etsin kokemuksia vaikkapa jostain tietystä vaunumerkistä tms., tämä vauvan sivu on ollut aika kattava tietolähde sellaisissa tapauksissa. ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat