Vierailija

Anteeksi tuo otsikko, mutta en parempaakaan keksinyt tähän asti. Meillä on kaksi eri yhtiötä "samalla pihalla" tai siis niin, että yleensä lapset leikkivät yhdessä. Omistusasuntotalon puolella on iso nurmikenttä, joka on tosi suosittu kaikkien lasten keskuudessa. Ongelma on kuitenkin siinä, että nurmikon pitäisi saada kasvaa jonkin aikaa rauhassa, että sen saisi hyväksi. Sen jälkeen siinä voi leikkiä kaikki lapset ja lasten kaverit.Nyt olemme joutuneet kieltämään kaikkia lapsia olemasta siinä, että nurmikko vähän vahvistuisi. Vuokratalolaiset ovat tulkinneet tämän niin, että koetamme häätää heidät siitä VAIN koska he asuvat vuokratalossa ja muut taas omistustalossa. Mutta haloo, ihan yhtä kiellettyä meidän talon lapsilla on olla siinä. Ongelma on siis vain ja ainoastaan tämän toisen talonyhtiön ihmisten päässä.Mutta nyt osa on loukkaantunut tästä "luokkasodasta" niin, ettei kunnolla päivää sano. Miten ihmeessä vakuutamme, että kyse on aivan tavallisesta nurmikon rauhoittamisesta, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuka asuu missäkin talossa. Se nyt vain sattuu olemaan meidän puolellamme, joten me maksamme kaikki nurmikkotyöt ja olisi kiva,jos se saataisiin kerralla kuntoon.

Kommentit (7)

Miksi ajattelet automaattisesti, että vuokratalossa asuvat olisivat jotenkin katkeria teitä kohtaan tai kateellisia? Tai että he eivät ymmärtäisi järjellisiä perusteluja tai syitä? Eiköhän ymmärrystä löydy, jos esitätte asian niinkuin se on, ja unohdatte omalta puoleltanne nuo päättömyydet. Terkuin kaupungin vuokratalossa asuva akateeminen ylempi toimihenkilö.

Meille on ihan suoraan sanottu, että tämä johtuu siitä, että asumme vuokratalossa, vain. Itse tein sen virheen, että purskahdin nauramaan väitteen absurdiutta ja tämä sitten todisti heille, että he ovat oikeassa, kuulemma. Että näin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

väärin mennyt perille on aika vähän mitä voitte enää tehdä. Olisi kannattanut alun perin miettiä, miten asia esitetään, kun kerran päätös on tehty yksipuolisesti teidän taloyhtiössänne.

En usko, että kukaan voi ymmärtää asiaa tuolla tavalla, jos on varmasti selkesäti sanottu miksei nurmikkoa voi käyttää. Ja että kukaan ei voi käyttää, ei ole kielletty vain toisilta.

Jos näin, tulee välittömästi mieleen, että vuokralaisia yritetään häätää, kun heille vain ilmoitettiin yllättäen päätöksestä.

eli mitä enemmän asiaa jankutatte, sitä vahvemmaksi se käänteinen tulkinta nousee.Toimikaa käytännössä, eli aidatkaa nurtsi: puutikkuja ympäri nurmikon ja siihen kiinni narua, jossa roikuu lappuja "nurmikolla kävely kielletty" (tämä siis osoittamaan, että kielto koskee teidän omiakin kullannuppuja). Ensi keväänä sitten aituu pois ja taloyhtiöiden yhteiset pihakestit siinä nurtsilla vaikka nyyttäriperiaattella tms, ja te hoidatte paikalle vaikka jonkun lastenesiintyjän tms, joka viihdyttää kaikkia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat