Kätilö jatkaa vastaamista hetken ajan

Vierailija

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

ei kyllä oo töissäkään aina tarpeellista näyttää iloista naamaa jos ei homma todellakaan toimi. Nykyään on ihmiset sen verran tarkkoja oista oikeuksistaa et jos klö sanoo pikkusen tiukemmin niin heti taannutaan 12 vuotiaan tasolle ja ollaan niin cindirellaa, et ihan pahaa tekee. Parutaan netis kun kätilöt on niin v mäistä porukkaa. Ihmiset on niin itteensä täynnä että ei tajuu sitä et siinä synnytyksessä on vielä joku muukin joka voi kärsiä. Cindirelloilla on herne patjan alla ja koko elämä sekasin. Ponnistus vaihees kun vauvan äänet jää lonksuttaa tasolle 70, niin kätilöä kiinnostaa todellakin enemmän lapsen hyvin vointi. sitten kun sanotaan vähän tiukemmin et suu kiinni ja työnnä äläkä kilju voimias hukkaan niin juhlat alkaakin. klö + miehet ym saa kuulla kunniansa. Ja ei muuta kun kuppia esiin vaan ja vauva pihal.nim: ei aina jaksa kattoo vinkuvii kärsijöitä, vauvojen turvallisuus pääasiana.

Vierailija

Työtovereitten kanssa asiat puidaan kasvotusten ja meillä on niin hyvä työtiimi,että sellaista harvoin tarvitaankaan. Potilaat ja isät- ja joskus lääkärit- ovat niitä,joitten takia vessassa kiroo ja hiuksiaan repii. Sitten taas takaisin saliin hymyillen:mihis me jäimmekään.

Kiitos sinulle. Kommenttisi paransi iltani. klö

Vierailija

Molempia tarvitaan,psykologista silmää,sosiaalisia taitoja,mutta missään nimessä ei saa olla käsistäänkään tumpelo ja peukalo keskellä kämmentä,myös teknistä osaamista kaikkien laitteiden kanssa tarvitaan ja paljon on pikkutarkkaa käsityötä. Pitkä pinna on hyvä olla ja sopivasti rauhallisuutta ja malttia.

Työ on haastavaa ja vaativaa,kuluttavaa mutta tärkeydessään ja ainutlaatuisuudessaan palkitsevaa. klö

Vierailija

Kyllä tuollaiseen pottuiluun saa vastata täällä vaikka kuinka,miksi kätilön pitäisi ottaa kaikki saasta niskaansa. Töissä menen vessaan kiroamaan jos siltä tuntuu,mutta tässä voi sen tehdä. Tietäisittepä vaan mikä hätä ja kiire on napanuoraprolapsissa päästä eteenpäin ja saaada lapsi maailmaan hengissä,ei sitä kirjasta silloinkaan lueta. klö

Vierailija

Löysitpä vanhan ketjun.

Napanuoraprolapsi tarkoittaa sitä,että napanuora luiskahtaa pään tai perän,siis tarjoutuvan osan ohi emättimeem tai ulos,jää puristuksiin ja on aina hätätilanne. klö

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat