Suositellaanko infl.rokotusta lapsille vai ei? Mikä on viimeisin tieto?

Vierailija

Perjantai-iltana muistaakseni uutisissa mainittiin sivulauseessa, että KTL:n mukana ei tarvitse rokottaa, mutta sen jälkeen en taas ole asiasta kuullut enkä lukenut mistään.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Lintuinfluenssaa silmällä pitäen ei ole Suomen oloissa tarpeellista ottaa influenssarokotetta. Muuten sen voi toki ottaa, onhan influenssa kiusallinen tauti.

Vierailija

Välillä keittää oikeasti yli tämä aivoton kysely tällä palstalla. En voi käsittää miten jotkut eivät itsenäisesti osaa yhtään etsiä faktatietoa vaan toistavat luulopuheita kuin mantraa. Miten voi näin tyhmiä ihmisiä olla ....



27

Vierailija

tavallinen flunssa ENNEN rokotteen ottamista. Rokotteen saa ottaa vain terveenä, joten olen ottanut sen sairastamisen jälkeen ja olen ollut terve kuin pukki koko talven. Miten selität tämän?



Mä selitän ton sun analyysin näin, että se syysflunssa yleensä tulee kaikille ja kun rokote otetaan samaan aikaan, koetaan, että se flunssa oli sen rokotteen vika. Näin ei kuitenkaan ole ja tämä on ihan vallan tutkimuksillakin osoitettu (siis se ettei rokotteesta tule kipeäksi).



Vierailija:

Lainaus:


Jos ajatellaan että lapsi sairastelee todella harvoin. Niin kuin meillä. Niin tuon rokotteen ottaminen ei ole järkevää koska usein sen jälkeen alkaa kova flunssa ja kuume. Tiedän monta tuttua joilla on joka ikinen vuosi tämä rumba edessä. Sairastavat tosi kovan flunssan tuon rokotteen jälkeen! Miksi hankkisin lapselleni tarkoituksella flunssan? Kun siitä rokotteesta ei tosiaankaan ole tähän lintuinfl. mitään hyötyä!!!




Vierailija

" Rokote voi aiheuttaa lieviä paikallisia reaktioita tai influenssan kaltaisia oireita, kuten lihas- ja nivelkipua sekä päänsärkyä. Nämä oireet ovat yleensä nopeasti ohimeneviä. Kananmunalle erittäin allergiset voivat saada allergisia oireita. Kliinisissä aikuistutkimuksissa nykyaikaisen influenssarokotteen ja lumerokotteen aiheuttamat yleisoireet (esim. kuume, huonovointisuus, päänsärky) eivät eroa määrältään ja laadultaan toisistaan. Suomessa raportoitiin neljä vakavaa influenssarokotteen mahdollisesti aiheuttamaa haittavaikutusta v. 2002"



" Ruotsin lääkelaitos Läkemedelsverket on julkaissut verkkosivuillaan (www.mpa.se) lehdistötiedotteen, koska Ruotsin tiedotusvälineissä on kerrottu kahden potilaan menehtyneen vuorokauden sisällä influenssarokotteesta. Ruotsin lääkevalvontaviranomaisten tekemien selvitysten perusteella on erittäin epätodennäköistä, että nämä tapaukset johtuisivat rokotteesta."



Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat