Kaikki lukutoukat HUOM!

Vierailija

oon aika epätoivonen mut on todellakin yks kirja hukassa...

Kirjailijaa en kuollaksenikaan muista, enkä edes kirjan nimeä joten aika mahoton juttu..Juoni on kuitenkin muistissa jotenkin kutenkin.

Kirja kertoo siis nuoresta naisesta joka elää kasvattivanhempiensa " orjana" kunnes joutuu jotenkin vastatusten jonkun meriä seilaavan " herran" hyttiin...

Tapahtumat on jostain uudesta englannista ja kirja on sellanen romanttinen hömppä... Antakaas ny vinkkejä jos vaan jotenkin tiiätte tai arvelette mikä se vois olla...Kommentit (13)

Vierailija

Ei o Deveraux, eikä angelika sarjaakaan...Että kun en ees muista et kui tää kirja loppu tai et minkä näköset kannet siinä oli...

MUt laivoihin se liitty ja oli sellanen intohimonen kirja =)

Vierailija

Ainoa joka on meriaiheinen ja josta tulee nimi mieleen on Liekki ja Kukka (kirjoittanu muistaakseni Katleen E. Woodiwiss tai vastaavaa...) mut siinä se mies meni naimisiin sen naisen kans eikä ne tullu juttuun yhtään... Tosi hyvä kirja sekin!!

Vierailija

Tässä on kyse kauppalaivasuvusta.. Kirjan alussa on orjaksi otettu tyttö, jonka kauppalaivasuvun nuori merikapteeni pelastaa..

Wilbur Smith: Siintävä horisontti

Jos ei ollut tämä niin lukuvinkkinä sitten :O)

Vierailija

se oli jotenkin johonkin laivoilla jonkin tavaran tai jonkin kuljettamista ja sit se kaikki käänty hyvin.. vitsi ku en muista....Kuitenkin se kohta missä se tyttö joutuu sinne sen kapteenin? hyttiin menee silleen et se tyttö on tullu sieltä kasvattivanhempiensa luota luomaan " uraa" tai jotain ja sit se jolle sen piti mennä töihin onkin joku perverssi ja se tyttö pakenee ku se ukko meinaa raiskata sen, se tyttö pakenee rikkinäisis vaatteis ja bähä hukassa satamaan josta sen kapteenin kaks merimiestä jotenkin saa sen sinne hyttiin luullen et se tyttö on " hooker" ja sit se ei olekaan ja se kapteeni meinaa tehä sille temput mut se tyttö onkin nerokas ja meinaa iskee sitä kapteenia puukol ja sit se kapteeni päättää tosta vaan pitää sen tytön...Mä tahon lukee sen kirjan!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat