Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yösyöminen...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Minkä ikäisenä vauvaa uskaltaisi rueta opettamaan yösyötöistä pois?Ja kenties vaikka siirtää omaan huoneeseen nukkumaan?Ja mikähän olisi paras tekniikka siihen..ehdotuksia...Ja vielä että minkämerkkiset matkarattaat olisivat parhaat ja missähän edullisimpia.?Kiitti jo etukäteen..

Kommentit (10)

Vierailija

esikoisen kanssa kävi niin että hän ei muutenkaan syönyt kun kerran yössä mutta 5kk ikäisenä kun alkoi saada puuroa illalla, niin siihen loppu yösyönnit. Sillon ainakin neuvolassa sanottiin että 6kk ikäiselle voi alkaa jo opettaa että päivät on syömistä varten ja yöt nukkumista varten, koska sen ikäisen ei pitäis nälän takia enää heräillä yöllä että sillon se yösyöminen on kai enemmänkin tapa.

Vierailija


Kyllähän sen huomaa syökö vauva nälkäänsä vai muuten vaan. Ja toisaalta, jos pieni vauva kaipaa " vain" läheisyyttä ja lohtua, niin miten sitä sitten vähentää...? Huomaatte varmaan tosiaan itse, onko vauvallanne yöllä nälkä, eli syökö kunnolla. 2-3 kk ikäiset syö usein vielä 2-3 h välein, ja ihan oikeutetusti... Sen ikäisten ruokailuja en alkaisi karsimaan.Meidän vauva vähensi itse syömisiään tuossa 6 kk iässä yhteen kertaan (juuri ENNEN kuin aloitimme kiinteät) ja nyt viimein on ollut pari yötä syömättä!!! (vajaa 8 kk)

3-4 kk iässä söi 2-3 kertaa yössä.Vierailija

Sen takia juuri ollaan hankkimassa jotain pienempään tilaan meneviä rattaita, kun yhdistelmävaunut ovat niin hankalat ottaa mukaan ja renkaat pitää aina irrottaa erikseen.Ja kaupoissa vauva ei tahdo viihtyä ostoskärryjen istuimessa.Niin ja uusissa rattaissa pitää olla selkänojan säätö mahdollisuus..

Vierailija

neiti lopetti itse yösyömiset 3.5 kk iässä, eli erittäin yksilöllistä. Me syötiin jo hieman kiinteitä silloin. Iltaisin hedelmäsose ja maitoa niin sillai alkoi nukkumaan. Meidän neidin vatsa tottui puuroon vasta 6 kk iässä.

Ja omaan huoneeseen siirtyi puolen vuoden iässä.

Vierailija

Mites se että milloin voisi kuvitella siirtävänsä vauvan viereiseen huoneeseen nukkumaan?Tyttö on nyt vähän yli 5kkn..itsellä menee monta tuntia yöstä valvomiseen kun oiken " odottaa" että milloin vauva herää..ja kuuntelee joka ikisen äännähdyksen sängystä jne..

Vierailija


Mieti vielä niitä matkarattaita. Siis, että mihin tarvitsette? Matkustatteko paljon esim. lentäen tai käyttekö tavarataloissa ja kauppakeskukseissa niin, että ajatte sinne autolla ja sitten vaunut perästä ja lapsi kyytiin? Vai kuljetko paljon kävellen (vaunutellen) ulkona lapsen kanssa? Jos taitatte matkaa suurimmaksi osaksi ulkona kävellen, ei matkarattaita kuulemma suositella. Ensinnäkään talvella niillä ei tee yhtään mitään ulkona, siis lumessa. Tai hiekkatiellä.Mekin meinasimme matkarattaat ostaa, mutta myyjä sitten valisti meitä ja päädyimme ihan normaaleihin rattaisiin, joissa on kunnon pyörät, eikä mitään vempuloita, kuten matkarattaissa. Ostamamme rattaat menevät ihan yhtä pieneen tilaan, kuin matkarattaat. Eivät ole ns. sateenvarjorataat vaan taittuvaat sillain littoseksi.

Vierailija

vähentämään?! Meillä tyttö on 3kk ens viikolla ja ei vielä kertaakaan ole yö mennyt vain yhdellä syötöllä, kahdellakin vain ihan muutaman kerran... Alkaa olemaan aika väsy kun joka yö pisin unijakso on sellaset pari tuntia korkeitaan.

Viimeyöt ollaan heräilty parin tunnin välein - aina ei nälkä kuitenkaan ole, mutta ei rauhoitu ellei tissille pääse. Kokeiltu on vaan hyssytellä ja vaihtaa asentoa. Tiheän imun kausi meillä tuskin on, koska päivällä ei sen tiuhemmin imetä ja kuten sanoin, ei yölläkään aina nälkä ole.Niin miten siis " opettaa" vauva syömään vain kerran yössä? Vai voiko sitä opettaa ollenkaan?

Vierailija

vähentää yösyötöt yhteen kertaan. Meillä kuopus vasta 5 viikkoinen. Voisko jo 2 kuisena ajatella ettei vauvan tarte syödä yöllä kuin viiden- kuuden tunnin välein 1-2 tunnin sijaan??

Uusimmat

Suosituimmat