Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pojalla kuumetta 41 ja kova päänsärky ja yöllä oksentelua.

Vierailija

Olen jonottanut terveysaseman jonossa klo 8 asti ja on vaan varattuna. Miten voi olla näin vaikee päästä läpi? Vaikka aloittaa soittamisen klo 8 kun ta aukeaa niin läpi ei vain pääse millään! Perhana. Pitäs soittaa jossain välissä töihinkin, iso kokous alkamassa klo 8 ja sitä ennen olisi saatava annettua ohjeita jotta joku hoitas asiat eteenpäin!

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Päivystykseen nimenomaan jonotetaan puhelimella ja siihen saa ajan, jos saa. Jos ei saa, täytyy odottaa neljään ja mennä iltapäivystykseen. Sinne mennään ilman ajanvarausta.Vierailija:

Lainaus:


että " sais ajan" ? Eiköhän ne ota pienen lapsen heti hoidettavaksi päivystyksessä jos lapsi on noin huonossa kunnossa?
Vierailija

Täällä Oulussa kun lapsi ei ole missään erityisasemassa että pääsis jonon ohi vaan kaikki känniläiset hoivataan ensin. Pojan kanssa odotettiin elokuussa 6 h kun oli murtanut kätensä. Että kipulääkettä vain niin pääsee yön yli ja aamulla sit tk:hon soittamaan niin on kaikille helpompaa.

Vierailija

Meillä ei pääse edes aikaa varaamalla heti, vaan ensin soitetaan terv. keksuksen neuvontapuhelimeen, missä arvioidaan lapsen tilaa kuulopuheen perusteella ja annetaan kotihoitoohjeet. Jos lapsen tila on todella huono, voi olla että mahdollisesti saa päivystys ajan. Meillä tämän takia pariin otteeseen jouduttu yöllä sairaalaan lähtemään, kun muuten ei ole aikaa lääkärille saatu:(

Vierailija

Lapsi nukkuu sohvalla kohtausten välissä, enkä minä uskalla lähteä edes toiseen huoneeseen, koska kohtaukset uusivat aina edellistä pahempana. Voisin tietenkin istua lapsen vieressä sohvalla, mutta en pidä palstalaisten mielipidettä niin tärkeänä, että ehdoin tahdoin häiritsisin lapseni unta, jotta palstalaiset olisivat tyytyväisempiä.Vierailija:

Lainaus:


äiti roikkuu netissä, kun lapsi on tuollaisessa kunnossa????
Vierailija

Äiti kertoo sairastuneesta lapsesta (joka nukkui kirjoitusvaiheessa) ja ainoa mitä saa on paskaa niskaan.

Toivottavasti näillä vastaajilla on nyt niin hyvä olo, että jaksavat itse mennä seurustelemaan lastensa kanssa.

Vierailija

Meillä myös 3-vuotiaalla pojalla samat oireet. Säikähdin yöllä oikein kunnolla, kun itki niin hysteerisesti. Soitin sitten terveyskeskukseen, ja sanoivat, että lapsilla ollut liikkeellä (tampere) sellaista tautia, johon ko. oireet liittyvät. Kyllähän se poika siitä sitten rauhoittuikin. Nyt nukkuu tyytyväisenä. Pikaista paranemista teillekin!

Vierailija

ja toisella kädellä näpyttelee av.lle turhautuneena kun ei pääse läpi. Terveyaseman numero kun piti hakea netistä, ulkoa en muista, onneksi lapset todella harvoin sairaana, joten ihan sujuvasti jonottaessa siirryin tänne av-palstalle ruikuttamaan.

Ja se sairas lapsi nukkuu omassa sängyssään.

Onneksi pääsin lopulta läpi ja sain ajan!

t. ap

Vierailija

Meidän paikkakunnalla on myös sama systeemi, eli ilman ajanvarausta ei pääse lääkäriin, ja se on fakta, vaikka jotkut AV-mammat olis toisin määränneet.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat