Onko kukaan kokeillut unelmajäätelökakkua/torttua!?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Näin tuolla Pirkka lehden resepti sivuilla unelmakääretorttu ohjeen missä oli sitten sisällä tavallista jädeä ja minusta se olisi vaihtelua tavalliseen unelmatorttu tarjoiluun,mutta kysyisin onko kukaan ohjetta testannut ja onko ihan kokeilun arvoinen?!Mietin vain että miten sen voi laittaa uudestaan pakkaseen kun ensin pitää jätski sulattaa pehmeäksi!? Ja toinen asia sitten miten sen voi ottaa tuntia aikaisemmin pakkasesta kun on aikonut tarjota niin eikös se ehdi siinä tunnissa sulaa?!

Kommentit (2)

Vierailija

Pitääpä kokeilla tuota ohjetta ja noilla säännöillä mitä laitoit.Näytti ihan sairaan hyvältä tuossa Pirkka reseptit sivuilla ja mielenkiinto heräsi,mutta en viitsinyt kokeilla vielä itse,mutta varmasti saavat vieraat uudenlaista herkkua viikonloppuna =)

Vierailija

Kannattaa kokeilla. Itse en pehmitä jäätelöä, vaan leikkaan sen niin ohuiksi viipaleiksi kuin saan. Levitän sitten ne viipaleet tasaisesti pohjalle ja käärin rullalle. Kääretorttu säilyy pakkasessa vaikka viikkokausia ja on hyvä vierasvara. Ei sitä tarvitse ottaa etukäteen sulamaan, kääretorttupohja pysyy pehmeänä pakkasessa, eli on hyvää syötävää juuri pakkasesta otettuakin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat