eikö lapselle riitä muka

Vierailija

yhdet rukkaset talveksi?

tuolla rukkas-ketjusssa moni oli ostamassa lämpimiä ja vedenpitäviä rukkasia.

eikö ole muka sellaisia jotka on molempia?

vai pitääkö toisen parin olla ne reimatecit..

Kommentit (13)

Vierailija

hanskoja käsistä ja sisällä niille on oma paikka mistä ne löytää. ja mikäpä estää ostamasta sitten uusia jos katoavat. turhaan en toista paria hyllyyn osta.

Vierailija

miksei jokainen tee niinkuin haluaa ja parhaaksi näkee? tarviiko kenenkään puolustella että miksi meillä on/ei ole esim. kaksia kinttaita lapsilla! ihme touhua taas! kasvakaa jo.

Vierailija

eikö se ole ihan yks ja sama kuinka monet niitä rukkasia on? Ei siitä kai ole vielä mitään virallista suositusta tullut, että lapsella pitäisi olla näin ja näin monet rukkaset/hanskat.. Jokainen kai saa tämänkin päättää ihan itse, siis jos osaa ja luottaa itseensä eikä aina ajattele, että pitää mennä sen valtavirran mukana, ettei vaan tulisi leimatuksi :S

Vierailija

Ne ovat olleet kosteussuojatut, joten yhden käden sormilla voi laskea ne kerrat, kun ovat sisältä kastuneet. Ja silloin kun ovat, niin niinä päivinä ei olla kuin kerran ulkona.Lisäksi on tietty lapasia, joilla pärjää kauppareissut yms.Meillä lapsilla on talvella aina rukkaset (tai ne lapaset) kädessä, joten mihin ne siitä hukkuisivat?

Vierailija

jos ette koskaan ulkoile riittää yhdet...

kaikilla ei pennut hävittewle rukkasia ja joillekkin noikeasti riittää yhdet. niitä saa kaupasta ostettua milloin vain toisen parin!

Vierailija

Onko tällaisessa keskustelussa mitään järkeä??? Kuinka monet hanskat... Käyttäkää hyvät ihmiset teille mahdollisesti annettua maalaisjärkeä ja toimikaa kukin tavallanne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat