En ole koskaan "lahjonut" päiväkodin tätejä...

Vierailija

Maksan maksimihinnan hoidosta ja tädit saa palkkansa kaupungilta. Miksi niitä pitäisi lahjoa? En käsitä? Vai onko multa mennyt jotain ohi?

Kommentit (4)

Vierailija

Jos itse olisin opettaja, niin en varmastikaan haluaisi jotain lahjuskrääsää tuvan täydeltä. Riittää, kun ennen kouluun menoa muistaa jotain omaa kasvattajaa kuluneesta ajasta.Viime keväänä lapseni antoivat lahjat omille kasvattajilleen kevätjuhlissa, kun jäivät minun ja pikkuveljen kanssa kotiin. Nyt sitten palaavatkin syksyllä samaan päiväkotiin onneksemme ja saavat saman tutun tätösen kasvattajakseen taas.

Vierailija

koska se tarkoittaisi 7 tarhan tädin lahjontaa. kuopuksen ryhmässä 4 hoitajaa ja harjoittelija ja esikoisen tuetussa esikoulussa 3 hoitajaa.

aina on lapseni hyvin hoidettu ja kiitän lasteni hyvästä hoidosta. se saa riittää.

Vierailija

että ne tädit viettävät lapsesi/lastesi kanssa enemmän aikaa kuin sinä ja miehesi. He ovat siis lapsillesi tärkeitä ihmisiä. Kenties teidän lapsetkin ovat heille rakkaita.

Vierailija

Palkan ne saa, eikä ne periaatteessa mitään lahjoja tarvi. Mutta itsekin voisin jotain antaa, jos olisin jollain tavalla erityisen tyytyväinen hoitoon tai jostain kiitollinen. Mutta kyllä muuten oletan, että hoitavat lapsia asiallisesti, eivätkä koko vuotta mieti, että kuka antoikaan joululahjan ja kuka ei.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat