Tässä se taas nähtiin

Vierailija

kun täällä pikkusieluiset, skitsoovat..." poliisille menee tämä juttu.... tästä tulee poliisi asia..." jos joku sattuu kirjoittamaan jonkin poikkipuolisen sanan, josta otetaan nokkinsa. Tai katsotaan, että " onpa minua ja oikeuksiani tai perhettäni taas loukattu!" Eipä tällä turhanpäiväisellä uhoamisella paljon muuta tehdä, kuin itsensä naurunalaisiksi. Tämän päivän Hesari mm. kirjoitti, miten poliisi on melkein aseeton, jopa niin vakavassa asiassa, kuin lasten hyväksikäytön kirjoittelusta. Mitä sitten voidaan ajatella siitä, jos joku täällä hieman puhuu ohi suunsa ja joku toinen tästä loukkaantuu??? Onko se niin vakava asia, että poliisilta löytyisi muka resursseja tällaisten asioiden selvittämiseen??? Turha täällä on aina uhota noista poliiseille asioiden vienneistä, kun totuus todellakin on, että itsensä siinä vain tekee naurunaliseksi! Siispä eletään ihmisiksi ja yhteys ylläpitoon epäasiallisten viestien poistamiseksi. Se kenties on se järkevin vaihtoehto.

Kommentit (6)

Vierailija

Ei taida av-laiset olla selvillä siitä, että poliisin on pyydettävä tuomioistuimelta lupa ottaa ip-osoitteet selville. Ja jotta luvan saa, pitää olla selvä näyttö rikoksesta.

Vierailija

missä on kyse paljon vähäpätöisemmästä asiasta. Esimerkkitapauksesihan on ilman muuta poliisiasia. Kuvittelisin ap:n tarkoittavan esim. tilannetta, että joku/jotkut ottavat yhteyttä ihmiseen, jolla on IRC-galleriassa kuva, joka ei ole sinne sovelias ja ilmoittavat siitä asianomaiselle ystävällisesti pyytäen poistamaan, niin tämä ihminen vastaa, että tästä tulee poliisiasia...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat