3-vuotiaan kerhopulmat - apua kaivataan!!!!!

Vierailija

Mitä teen lapseni kanssa, joka on yhtä-äkkiä alkanut kammota kaikkea, mitä kerhossa tehdään... :(Hän alkaa aamulla jo kotona tihrustamaan itkua, kun sanon, että on kerhoaamu. Ei suoranaisesti siis huuda, mutta menee onnettoman näköiseksi. Kerhoon jääminen on hankalaa, mutta jää kuitenkin ilman sen kummenpaa huutoa ja riehumista. On siellä kuulemma tosi kriittinen kaikkea vähänkin uutta kohtaan, eikä halua edes kokeilla mitään.Kotona on vilkas ja reipas, uhmakaskin. Koettelee äidin hermoja jatkuvalla syötöllä, kiusaa pikkuveljeä jne. Ajattelin, että kerho olisi ollut kivaa vaihtelua kaikuille, mutta näköjään ei.Suututtaa moinen käytös!!!!

Kommentit (8)

Vierailija

Itselläni on kokemusta myös tämmösestä.Esim. mun veli ei halunnu mennä kerhoon ku ei tykänny laulamisesta!Älä vie lasta sinne vähään aikaan niin luulisin että muutaman viikon päästä haluaa sinne itse.Lapset voi monesti kokea sielä jotain epämukavaa mutta ei kuitenkaan suoraan osaa kertoa mikä se on.On varmasti ohimenevää.

Vierailija

Lapsi oli ilmeisesti kokenut sen jotenkin vaikeaksi ja sanoo nyt joka kerta, että eihän leikata / liimata... :/En oikeastaan ole lapselle vihainen ,vaan tilanteelle. Kun tenava on kotoan " kukon kokoinen" , mutta heti kun pitäisi tehdä jotain fiksua, niin menee hankalaksi.

Vierailija

Jos hän on kerhossa joutunut tekemään jotain sellaista, jonka on kokenut tehneensä " huonosti" omasta mielestään, hän saattaa yhdistää kerhon omaan " epäonnistumiseen" .

Vierailija

tuskin mitään hirveyksiä on sattunut. ei vain halua tehdä asioita, jotka eivät ole hänen mielestään kivoja tai tosikivoja... kerhoon vain reippaasti

Vierailija

aikaistimme nukkumaan menoa ja kitinä loppui. Lisäksi sillä viikolla tuli kipeäksi, ja vielä sattumoisin oli ollut uusi jännä tilanne kun hän oli väsynyt ja tulossa kipeäksi, joka jäi hänelle pitkäksi aikaa mieleen.Sitten vain sanottiin että " ei siellä enää ole..." ja tosiaan katsottiin että nukkuu enemmän.Älä nyt heti luovuta vaan kokeile vaikka näitä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat