Mitä jalkaan näillä ilmoilla!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mitä olette laittaneet taaperoille jalkaan näillä ilmoilla. Meillä vielä kesälenkkarit, mutta nyt kyllä alkaa tuntua siltä että jotakin lämpivämpää / suojaavampaa tarvitaan.

Nilkat ainankin olisi hyvä saada lämpimään, nyt niitä ei suojaa kuin trikoosukka ja hieman haalarin lahje.Oletteko muuten jo laittaneet sisävaatteiden päälle mitään paksumpaa esim. fleeseä ulkoillessa syyshaalarin alle?

Kommentit (3)

Vierailija

ja tänään oli jalassa ekan kerran Pionin nahkaiset talvinilkkurit. Viime syksynä oli käytössä sellaiset lämminvuoriset välikausilenkkarit, mutta nyt kun syksy oli näin pitkällä jo niin jätin välikausikengät hankkimatta kokonaan.

Tähän asti ollut lenkkarit tai sen tyyliset kengät, vaihdettiin siis lennossa talvikenkiin. Tosin nuo Pionit ovat aika kevyet, että minusta käyvät syyskenkinäkin.

Vierailija

Meillä on tytöllä 1,5 v. ollut tähän asti ulkona päällään seuraavaa: sukkahousut, trikoopaita, hihaton collegehaalari, collegepaita, kevyesti topattu Lassien haalari (vanha, en tiedä mallia), kypärämyssy, puuvillahattu tai neulepipo, lapaset ja lenkkarit.Nyt tänään totesin, että olisi pitänyt älytä ottaa hoitoon jo talvikengät, sellaiset kevyellä toppauksella olevat, kun ulkona oli -1 aste pakkasta. Ei vaan älynnyt sitä vielä sisällä, toivottavasti ei tytölle tule kylmä. Mutta jos huomenna on samanlainen sää, niin sitten siirrymme lenkkareista niihin talvikenkiin ja villasukkiin. Muuten en varmaan vielä lisää vaatetusta, ellei lämpötila laske entisestään tuosta nollan tietämiltä. Seuraavaksi sitten otamme varmaan käyttöön fleecehaalarin tai villapaidan+housut (tai villahaalarin).Hurjan vaikeaa pukea lasta, kun ei ole vielä mitään käsitystä siitä, miten paljon tällainen puolitoistavuotias tarvitsee ulkona vaatetta. Viime syksynä oli vielä niin helppoa, kun tyttö ei liikkunut eikä möyrynnyt pihalla. :)Niin ja asumme siis Kuopiossa, täällä on ainakin nyt viileää ja kuivaa. Tuossa märemmillä keleillä laitoimme vielä kurahousut ulkohaalarin päälle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat