Eikö teidän vauvat pure imettäessä? Miten kestätte puremista jos siis purevat?

Vierailija

Kommentit (13)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Tämän hetkinen imetettävä (11 kk) oppi päivälleen 6 kk:n iässä puremaan ja koitti sitä tietysti tissiinkin. Lopetin imetyksen hetkeksi (siis pariksi minuutiksi) ja jatkoin sitten.


Ei vauvaa nälässä pidetä päiväkausia, kyllä se riittää että muutaman minuutin ajaksi lopettaa imettämisen (rinta piiloon), vauva varmasti protestoi mutta niin saa protestoidakin. Jos ei protestoi niin siitäs sait, mitäs tarjoat rintaa kun ei toisen ole nälkä, leikkiihän se silloin.t.8

Vierailija

tehosi kyllä meillä hyvin, pari erillistä kertaa vauva kokeili hampaitaan minuun.Kerran kyllä kävi niin, että nukahdettiin molemmat, ja vauva rouskaisi unissaan minua oikein kunnolla... Tuli oikein reikä, onneksi parani nopeasti.

Vierailija

sattuu niin että hyppään kattoon, kun vielä tulee aina yllättäen. Vauva siis on 4 kk ja hänellä on kaksi hammasta. Auts kun yläleukaan on vielä juuri tulossa vastakappaleet alahampaille...

Vierailija

Tämän hetkinen imetettävä (11 kk) oppi päivälleen 6 kk:n iässä puremaan ja koitti sitä tietysti tissiinkin. Lopetin imetyksen hetkeksi (siis pariksi minuutiksi) ja jatkoin sitten. Ja annoin tissiä vaan nälkään, jos rupesi näyttämään että ei IMEMINEN kiinnosta niin tissi pois suusta ennen puremista. Onneksi tämä vaihe meni ohi päivässä :)Sen jälkeen on purrut joskus vahingossa jos ruualta on jäänyt suuhun jotain kiinteää, tai esim. nyt kun on nuhassa on imeminen vaikeaa ja imuote huono ja hampaat ottaa välillä tissiin.

Vierailija

tuon oppiminen voi viedä tosi kauan, pitää olla sitkeä. Mutta mieti sitä, että pian lapsi saa vain lisää hampaita ja puruvoimaa - missä menee sun rajat?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat