Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttakaahan kirpparihinnoittelussa:

Vierailija

1. Mitä hinnaksi muutaman kerran käytetylle kotimaiselle 80cm collegepuvulle (aution neule) Tosi siisti kun vielä silitän ei paljon uudelle häpeä.

2. Paljon käytettyjä kotitekoisia collegepukuja 80cm, tosi siistejä ja hyvä laatuisia.

3. käytettyjä 24 kokoisia kenkiä sandaaleja(koko kesän käytetty) ja lenkkareita(ehditty käyttää n. 10 kertaa).

4. potkareita kotitekoisia tosi siistejä

5. Benettonin vauvanvaatteita vähän käytettyjä siistejä; lappuhaalarit, paita ja neulenämä nyt alkajaisiksi mä koitan lopuista selvitä ite tai kyselen myöhemmin

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

potkarit 50senttiä-1e

benettonit 2-3e

omat tekemät 1-2e

kengät2-3e

jos ei meinaa mennä käy laskemassa hintoja pari pv ennen viim.myyntipäivää

Vierailija

tavallisella kirpparilla kukaan ei ostanut 2,50e hintaista tyttöjen farkkumekkoa ja huutonetissä sen sain menemään hintaan 4e.

Muutenkin siellä saa korkeammat hinnat tuotteesta kuin tuotteesta varsinkin jos on merkkituotetta.

Vierailija

hyväkuntoisille vaatteille hinnaksi 1-2 euroa, huonomopikuntoisille 20 centtiä tia kylkiäiseksi jonkun toisen vaatteen kanssa.kengistä voisin pyytää kaksi euroa.

Vierailija


1. Mitä hinnaksi muutaman kerran käytetylle kotimaiselle 80cm collegepuvulle (aution neule).

***2 e.2. Paljon käytettyjä kotitekoisia collegepukuja 80cm, tosi siistejä ja hyvä laatuisia.

*** 1 e.3. käytettyjä 24 kokoisia kenkiä sandaaleja(koko kesän käytetty) ja lenkkareita(ehditty käyttää n. 10 kertaa).

*** 2-6 e.4. potkareita kotitekoisia tosi siistejä

*** 0,50-1 e.5. Benettonin vauvanvaatteita vähän käytettyjä siistejä; lappuhaalarit, paita ja neule

*** 1-3 e.

Vierailija

huonokuntoisia vaatteita ei kannata viedä koko kirpparille pilaamaan pöytää!kun kaikki on tosi hyväkuntoista ja kohtuuhinnalla niin tekee hyvän vaikutuksen ja saat kupaksi.ei myöskään pöytää liian täyteen vaan käyt vaikka päivittäin lisäämässä.

ite jätän väliin semmoset pöydät yleensä jotka liian täynnä, hengarit niin tiiviisti että ei pysty sujuvasti pläräämään, pöytä kukkuroillaan: tulee ähky vain...

Vierailija

ja ihan maksoivat hyviä hintoja hyvästä vaatteesta.

Farkkuhaalarit 6¿, fleecepuku 6¿, Lassie kevätpuku(housut ja takki) 6¿, sitten muita housuja 1-2¿/kpl, paitoja 1-2¿.Moni kävi noita farkkuhaalareita ihastelemassa ja tinkimässä, mutta olin päättänyt, että noista paremmista en tingi, enkä tinkinyt.Muutama siitä lähti olkiaan kohautellen, mutta lopulta tuli äiti, joka sanoi, että hänelle kyllä kelpaa 6¿:lla, kun maksavat uutena yli puolet enemmän.Ja olivat aivan uudenveroiset.Elleivät olisi menneet kaupaksi, olisin ANTANUT ne jollekin tutulle ennemmin kuin myynyt pilkkahintaan vieraalle :))Harmittaa niin vietävästi, kun itse vie myyntiin vain todella hyvät, pestyt, silitetyt, tahrattomat vaatteet ja sitten pitäisi vielä lähes ilmaiseksi tai samaan hintaan likaisten ja rikkinäisten kanssa myydä!!Itse heitän likaiset, ts. tahraiset, ROSKIIN..

Vierailija

mutta itsepalvelukirppareilla maksetaan helposti 3-4 euroa merkkivaatteista tai hyväkuntoisista kengistä, jos myös laatutuote. Täällä esim lastentarvikekirpputori, jossa hyvät vaatteet on vähän kalliimpia, mutta menevät silti kaupaksi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat