Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ostaisitteko tällaisen asunnon?

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

ootteko huomannu et Hyvinkää(joka 15 km etelämpänä) on kallista seutua. sitten riihimäki on jo ihan toista maata. EIkä riksusta nyt niin pitkä matka hesaan oo. aika monet naapurit käy joka päivä hesas töissä.

Vierailija

jos olisin alueesta kiinnostunut.Keittiö on liian valkoinen, mutta ovet voisi varmaan vaihtaa toisenvärisiin tai laatat laatoittaa (uudet) vanhojen päälle. Pohja oli minusta hyvä, jopa muuntelukelpoinen. Pienen ikkunallisen työsopen saisi aikaiseksi siirtämällä makkarin ja olkkarin väliseinää enemmän makkariin päin ja laittamalla siihen lasitiiliseinän ja olkkarin puolelle rajaukseksi kirjahyllyn.Mutta kyllä on hinnat silti hirveät Helsingissä, ei ole niin monta vuotta kun tuolla hinnalla sai rivarikolmion.

Vierailija

uu, asunto kiinnostaa kovasti. pohjaratkaisu on sellainen, että turhia hukkatiloja ei juuri muodostu. makuuhuoneesen mahtuu parisängyn lisäksi vielä vauvan sänkykin (jahka meille sellainen syntyy) ja tarvikekaappi. olohuone on avara ja yhdistetty keittiöön. näin keittiöön mahtuisi hyvin neljän istuttava pöytä. keittiö on myös suuri verrattuna saman kokisiin ja jopa isompiinkin asuntoihin.kaapitilaa oli runsaasti: makkarissa ainakin viisi kaappia, eteisessä neljä. keittiössä yksi iso lattiasta kattoon -kaappi, jääkaappi-pakastinyhdistelmä (iso) ja paljon pikkukaappeja.pihaa ei ole mutta taloyhtiöllä on yhteinen, iso piha jossa hiekkikset, keinut ja kiipeilytelineitä. sijainti on ihan metsän laidalla josta lähtee ulkoilumaastot ja jossakin vaiheessa valmistuu myös kivikon urheilupuisto (juuri siihen jäteaseman viereen..*hui*). meille luonnonläheisyys on kriteeri joten asunto hintaluokkaansa nähden on kokonaisuutena maksimi mihin meillä tulee olemaan varaa.kiitos kommenteista!Vierailija

kommentoisin tuota hintojen laskua. sehän on seurausta korkojen nousemisesta joten hintoja tuskin kannattaa liikoja tuijotella. tai tietty pitää katsoa mihin on varaa mutta hinnat ja korot sekä jonkun mainitsema työttömyyden kasvu käyvät aina käsi kädessä joten eipä taida kannattaa odotella hintojen laskua..

Vierailija

Keittiö on mielikuvitukseton niin kuin melkein kaikissa uusissa perustaloissa. Muuten asunto on ihan ok. Hinta on aika korkea. Itse ehkä kuitenkin vielä odottelisin jos hinnat laskisivat esim. ensi syksynä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat