Sokeritautiko?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kaksivuotias tyttöni juo maitoa ainakin 1,5 litraa päivässä, öisinkin muutama lasillinen menee. Muuten välillä hyväntuulinen, mutta öisin nukkuu varsin levottomasti heiluu puolelta toiselle ja on hyvin kiukkunen.

Mitä määriä lapsen tulee juoda ennen kuin on syytä epäillä sokeritautia?

Suvussa ei ole sokeritautia. Kertokaa kokemuksia!

Kommentit (4)

Vierailija

Soita neuvolaan ja pyydä että katsovat vaikka pissasta sokerin (tai mittavat verensokerin mittarilla, sormenpäästä otetaan näyte ja kestään n. 10 sekuntia), jos huolettaa.

Vierailija

verensokeri. Se on erittäin vaivatonta ja daibeteksen diagnosointi erittäin helppoa. Diabetes ei ole periytyvää, toki herkkyys siihen saattaa löytyä geeneissä mutta suoranaisesti se ei periydy. Valitettavasti se on nykyisin mielettömän yleistä!

Vierailija

meil tyttö ollut aina maidon perään, juo rajattomasti. meil vaan sääntönä , et tyttö ei saa maitoa ennenkuin on lautanen tyhjä. Että ei täyttäisi mahaa pelkällä maidolla vaikka se niin hyvää onkin. KÄytin 3 vuotiaana tytön terkalla joka otti sormen päästä verta ja katsoi sokeri arvot, vai mitkä ne on. ihan normaalit oli, tosin käytiin heti ruuan jälkeen testeissä. Tyttö myös menee veltoksi jos ei saa ruokaa vähän väliä. No, terve näyttää kuitenkin olevan edelleen. nyt 4v. mutta juuri 1v ja 2v maidon kulutus oli aivan rajatonta! monta litraa päivässä. Koitappa antaa vettä välillä. toi suuri maidon kulutus kertoo myös siitä. et haluis juoda mielummin aitoa kuin syödä ruokaa.

Vierailija

Suurin osa lasten diabeteshoidoista alkaa teho-osastolta. Eli nyt kipinkapin otattamaan verensokeri. Nuo oireet kuvaavat mielestäni hyvin diabeteksen alkua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat