Onko pienillä lapsillanne jo talvikengät käytössä?

Vierailija

Vai jotkut välikelin kengät?Meidän 1-vuotiaalla ei ole kuin nahkaiset, kovin kesäiset kävelykengät. Tänään täytyy lähteä kipinkapin ostamaan talvikenkiä. Tuntuu vaan hassulta laittaa yhtäkkiä karvavuorikengät jalkaan.Kommentit (8)

Vierailija

välikausikenkiä. Niiden käyttöikä on kuitenkin niin lyhyt että jos ei halua, niin niihin ei tarvitse tuhottomasti rahaa upottaa.

Meidän pojalle mahtui vielä nippa nappa keväällä käytetyt Timberlandit, varalle ostin Prismasta tarrakiinnitteiset välikausikengät eur 12,90.

Vierailija

En laittaisi vielä minkään ikäiselle talvikenkiä. Meillä on ihan lenkkarit vielä, nuorin 3v. Seuraavaksi sitten sellaiset välikausikengät. Jotkut vähän paksummat ja korkeammalla varrella, mutta ei mitään karvavuorisia. eihän ne ole enää lämpimät talvella, jos niitä nyt jo pitää. Osta vaikka kirpparilta vanhat talvikengät, ni et pilaa lapsesi lämpimiä kenkiä turhan aikaisin. Marketeista saa myös halpoja varsilenkkareita, jos et halua käytettyjä kenkiä laittaa.Asutko ap kovinkin pohjoisessa? Onko teillä jo lunta ja pakkasta?

Vierailija

Talvikenkiä, varsinkaan karvavuorellisia, en vielä ainakaan pääkaupunkiseudulla laittaisi jalkaan. Ehkä goretexit nippa nappa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat