Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tutta vauvanvaatteet - heti hajalla! Onko teilläkin?

Vierailija


Tosi ärsyttävää! Jo kolmas kerta puolen vuoden aikana, kun Tutan vaatteesta sauma ratkennut parin viikon käytön aikana. Kalliita ovat ostettaessa eivätkä kestä enää niin kuin ennenvanhaan. Ei liene enää pelkkää sattumaa, että vain meillä hajoaa...

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

kun muut oli niin rumia. Luin itsekin sen taannoin täällä olleen ketjun niitten huonosta laadusta ja pelkäsin pahinta kun laitoin koneeseen. Nyt kyllä ihmettelen, että mikä vika niissä muka on... Ehjänä ovat pysyneet toistaiseksi ja kangas on TOSI pehmeää. Ei myöskään ole noin neljän pesun jälkeen tullut mitään nukkaa. Sain vauvalahjaksi aikoinaan esim. niitä Disney-bodyja ja paljon huonompi laatu oli niissä! Nukkaa tuli heti muutaman pesun jälkeen.

Vierailija

että eikö tosiaan nykyään saa käyttää vauvalla enää olkainpotkareita.!Vissiin sitten lappuhaalaritkin on out... Että vain vyötäröfarkkuja saa lapsellaan pitää..... Ja aina tietysti parempi jos varsinkin tyttövauvoilla hipsters -vyötärö ja bootcut -lahkeet. :DDDDDD

Vierailija

kuka valmistaa yhtä hyvänmallisia olkainpotkareita kuin Tutta? H&M:n vaatteet on kyllä edullisia, mutta minun makuun vielä vähän liian " muotivaatteita" ryömivälle puolivuotiaalle. Aution neuleen puuvillaneulos nyppääntyy myös niin että oikein inhottaa - ainakin ÄP:ssa olleet AN-vaatteet...AP

Vierailija

Täällä yksi olkainpotkareitten ehdoton kannattaja. Tosin tykkään käyttää niitäkin nimenomaan bodyn kanssa, niin koko paketti pysyy hyvin kasassa. Puolipotkareissa on tupannut olemaan meidän lapsille liian kireät kuminauhat, tuntuu pahalta, kun vauvalla painaumaraita mahanahassa.

Vierailija

löytää vielä joskus vanhaa kotimaista tuttaa ja eivät ole menneet miksikään vaikka ikää toisaan jo paljon. Kestäneet jo äidiltä lapselle.

Vierailija

Ja laiskuuttani en vielä ole saanut korjattua... kohta jää pieneksi. Eipähän osteta enää Tuttaa kun esim Naperot ja Cirafit on ihan yhtä hyviä ja puolet halvempia!

Vierailija

puolipotkarit. Saumat ei kestäneet. Lähettivät takaisin vain samanlaisen (ehjän) tuotteen, olisivat kyllä vähän saaneet hyvitellä...Ainoa hyvä puoli Tutassa on se, että vaatteet on niitä haitta-aineettomia. Siksi olen edelleen uskaltanut ostaa ko. merkkiä.

Vierailija

mulla niitä kaappi täys esikoista odottamassa. Eikä tietty haittaa, aion käyttää, mutta oli kyllä ihan uus asia, että ne ei oliskaan enää validi vauvanvaate.

Vierailija

Ja olkainpotkarit on mielestäni epäkäytännölliset ja hankalat kun vertaa puolipotkareihin. Olkainpotkarit oli silloin aikana hyvät kun ei bodyja oltu viel keksitty. (peitti selän)

Vierailija

Kaukainen muisto ovat laadukkaat suomalaiset lastenvaatteet! Marimekko ja tutta tosiaan ihan roskaa, huonompaa kuin halpisvaatteet. En enää niihin rahojani tuhlaa. Monet ulkomaiset ovat myös boikotissa, esim. Esprit ja Gap, tehdään Kiinassa ja työntekijöiden työolot aivan kamalat. Samalla tavallahan tuotetaan melkein kaikki merkkituotteet nykyään, kallis hinta ja huono laatu. Mitä lastenvaatemerkkejä tiedätte, jotka olisivat hyvälaatuisia ja kestävät eettisenkin tarkastelun? Miten on vaikkapa Girandola? Laatu on ollut hyvä, mitä olen ostanut. Samoin Kinderit ja Rasavil, nämä kai vielä tehdään Suomessa?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat