Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auto lunastukseen lievän nokkakolarin jälkeen/vakuutus?!!

Vierailija

Meillä menossa auto lunastukseen nokkakolarin jälkeen.Kolari oli pieni mutta moottori vaurioitui niin että auto lunastukseen.Tietääkö kukaan korvaako vakuutusyhtiö ala- vai yläkanttiin vai käyvänhinnan mukaan vai miten?!Eli jäämmekö tässä plussalle vai miinukselle?!!ps.plussalle tietysti kun ei henkilövahinkoja tullut mutta entä rahallisesti

Kommentit (7)

Vierailija

Mulla on kolme tapausta lähipiiristä:

- kolaroivat 4-vuotta vanhan autonsa ja saivat just sillä rahalla vastaavan tilalle. Eli hyvin kävi.- kolaroitiin isompi 7-vuotias auto, jota oltiin muutenkin vaihtamassa. Viikkoa aiemmin oli tarjottu 13500 Euroa vaihdossa, vakuutusyhtiö lupasi 7000 Euroa... Pitkän taistelun jälkeen saivat 9000. Eli kuonoon tuli.- Nuorimies osti 15 vuotta vanhan romun, jolle teki peltiremontin, moottorivaihdon, fiksasi ja puunasi. Sitten auto melkein heti valmistuttuaan varastettiin ja poltettiin. Sai 1000 Euroa... Ts. 500 Euroa laskettiin hintaa peltiremontille, uudelle moottorille, työlle, verhoilulle jne. Kyllä itku tuli tuolta hepulta, joka oli ylpeänä autoaan puoli vuotta viilannut.

Vierailija

jos vähänkin vanhempi auto. Vaikka kuinka olisi hyvässä kunnossa ja esittäisit mitä samanlaisista autoista maksetaan vapailla markkinoilla, niin takkiin tulee. Vakuutusyhtiöillä on aivan omat hinnat ja niillä et saa samassa kunnossa olevaa autoa mistään.

Vierailija

Auto meni hirvikolarin jälkeen lunastukseen. Vasen kylki oli rutussa, muuten siis ihan ajokuntoinen vanha (15v.) auto. Katselimme millä hintaa yksityiset myyvät kolaroimattomia samanlaisia autoja ja totesimme, että saamme vakuutusyhtiöltä n. 200 euroa enemmän. Vaikka auto siis oli aika roisissa kunnossa.

Uusimmat

Suosituimmat