Apua, tajusin käyttäneeni vuosia pohjasta naarmuuntuneita teflon kattioloita!!

Vierailija

ja samalla kuulin että saattaa aiheuttaa jopa syöpää, miten on? onko nyt kuolemantuomio edessä?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Paloja voi lähteä irti, mutta ne tuleva luonnollista tietä pois.

Ihan samalla tavalla kuin jos syöt elmu-kelmua, niin kyllä se

sieltä alapäästä tulee sulamattomana ulos.Naarmuuntuneeseen pannuun palaa kuitenkin ruoka kiinni,

joten siinä suhteessa se olisi hyvä vaihtaa uuteen. _Palanut_

ruoka on epäterveellistä ja siinä on karsinogeeneja.

Vierailija

Esim Chipsit, nachot, nuudelimausteet, valmisruoat, karkit, limut, keksit, piparit ym rasva- ja lisäainepommit. Kyllä noissa piilee elintasonuorten suurin uhka.

Vierailija

Suomalainenkin perhe oli siinä mukana.Huonokuntoisista pannuista ja kattiloista irtoaa kemikaaleja elimistöön. Ei kai ne ainakaan terveellisiä ole. Kannattaa varmaan viimeistään nyt hankkia uudet.

Vierailija

kertyvät myriaadista eri lähteestä, eikä tässä yhteydessä ole mitään mieltä ruveta tuijottelemaan kattiloita. Ennemmin tarkastaisin, tulevatko astiat aina varmasti puhtaiksi vai jääkö tiskikoneesta pesuainejäämiä? Ovatko kaikki käyttämäni kosmetiikka-, hajuste- ja hiustuotteet välttämättömiä (niitä päätyy myös elimistöön)? Millaisessa ympäristössä hengittelen päivittäistä ilmaani? Mitä syön (ne Itämeren kalat...)? Mitähän kemikaaleja paikkakuntani vesijohtovedessä ui (tälle nyt ei voi paljon tehdä)?Vierailija

Koska teflonpannuja käytetään valtavasti, niin asiaa on tutkittu juurta jaksain ja erinäisiä kertoja, eikä teflonin ole todellakaan todettu aiheuttavan syöpää tai mitään muutakaan. Se ei muutu eikä imeydy elimistössä, vaan tulee ulosteen mukana ulos - ja on nimenomaan siksi paljon käytetty pinnoite kattiloissa ja pannuissa. Pinnoitteen rikkoutuminen huonontaa paisto-ominaisuuksia, mutta ei aiheuta terveysriskiä.Pelätä saa tietysti ihan mitä haluaa, mutta tämä nyt ehkä voisi olla siellä listan loppupäässä...

Vierailija

syöpäähän nyt tunnetusti aiheuttaa mikä tahansa, mutta teflon nyt kuitenkin on (tutkitusti) erinomaisen vakaata ja reagoimatonta tavaraa ja hippuset poistuvat suolistostasi samanlaisina kuin saapuivatkin.

Vierailija

Eihän sille mitään ole tehtävissä, että olet vahingoittuneita kattiloita käyttänyt, joten ei kannata hermostuttaa itseään miettimällä kuinka vaarallista se on tai ei ole. Suositushan on, että pinnoitteen pitäisi pysyä ehjänä, joten kai siinä jokin riski on olemassa. Mars kauppaan :-)

Vierailija

ihan paskana olevaa teflonpannua. Vasta seiskalehdestä luin että se aiheuttaa syöpää. Nyt siis pelko kurkussa panikoin sairastuuko lapseni esim.leukemiaan sen takia kun raskausaikana sitä käytin! Nakkaa pois se naarmuttunu pannu ja heti!

Vierailija

Esim Chipsit, nachot, nuudelimausteet, valmisruoat, karkit, limut, keksit, piparit ym rasva- ja lisäainepommit. Kyllä noissa piilee elintasonuorten suurin uhka.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat