Isin poika ja äidin poika?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Moro,

meillä on 1v8kk pojat ja suunnilleen viimeisimmän kuukauden aikana on tullut selvä ero siinä kumpaa vanhempaa pojat suosii. Pienempi kaveri ei noteeraa isin kotiintuloa lainkaan kun taas toinen juoksee heti ovelle vastaan halaamaan ja roikkuu sitten lahkeessa kiinni jonkin aikaa. Syödessä pitää saada samaa leipää kuin isillä. Hakeutuu muutoinkin enemmän kuin veljensä isänsä seuraan.

Toinenkin kyllä kiipeilee isänsä päällä kun tämä lojuu lattialla telkkaria katsomassa eikä pukemisissa tms iltatoimissa ole väliä kumpi tekee, ei kummallakaan.Jos taas minä lähden illalla ulos niin tämä toinen sitten huutaa perään. Tai kerran kun isi poikkeuksellisesti haki päiväkodista (teen lyhyttä päivää neljänä päivänä viikossa) niin oli juoksennellut kotona huoneesta toiseen äitiä huutaen. Öisin ilmestyy edelleen viereeni, hautaa nyrkkinsä tukkaani ja nukkuu siinä aamuun, kun taas veljensä nukkuu omassa sängyssään aamuun asti.Ehkä ei olekaan niinkään kyse jommankumman vanhemman suosimisesta vaan siitä että pienempi on takertuvaisempi minuun. Päiväkotiin jäämiset ovat kyllä sujuneet ongelmitta.Tuo tukassaroikkuminen onkin oma juttunsa. MOlemat ovat oikeita tukkatakiaisia, apinanpoikasia, jotka roikkuvat hiuksista kaksin käsin. Alan kohta olla siilitukan kannalla. Milloinkahan tämmöinen loppuu?Ja pojat ovat identtisiä. Tuntuuko yhtään tutulta?

Kommentit (1)

Vierailija

Se kumpi vnahemmista on suosiossa, riippuu vähän päivästä ja ongelman laadusta. Jos tulee pipi, niin äitiä huudetaan, jos jotain kivaa tehdään, niin isi sitten paikalle. Tässäkin on sitten variaatioita. Esim. eilen annoin molemmille (tytölle ja pojalle) kunnon läksytyksen ennen ulos menoa. Sitten leikkipuistossa isin piti ottaa lapsi vastaan liukumäessä ja isin piti katsoa, kuinka kiivetään jne. Eli äiskää ei niin enää noteerattu. Jonain päivänä taas äiti on vain se, joka lukee kirjasta sadun. Sitten on myös sitä, että toinen haluaa olla ehdottomasti isin kanssa ja toinen äidin kanssa. Tälläistä tämä on, ja sama meno taitaa jatkua myöhemminkin (vrt. keltä saadaan extra rahaa elokuvissa käyntiin, ja kuka auttaa läksyissä).Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat