Virheellisestä Apteekin Omasta testistä kokemuksia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tänään aamulla ystäväni testasi Apteekin Omalla testillä, mutta testissä ei näkynyt mitään - ei edes kontrolliviivaa. Sitten hän lähti töihin ja otti testin mukaansa laukkuun. Muutaman tunnin kuluttua, kun katsoi testiä, niin siinä oli kaksi viivaa!!! Joten kysyisinkin nyt, että onko kellään tällaisesta kokemuksia?

Voiko viallisen testin tyhjät ruudut muuttua myöhemmin viivallisiksi, ilman, että on raskaana?Testin pitäisi kuulemma olla virtsasuihkussa n. 10 sek, hänellä oli vain n. 7 sek. Olisiko tällä mitään tekemistä asian kanssa?Kiitos vastauksista!

Kommentit (2)

Vierailija

Oon testaillu sillä aika usein ja muutaman tunnin päästä siihen ilmestyy melkein aina " plussaviiva" . Ohjeissahan sanotaan että testiajan umpeuduttua ei sitä saisi enää lukea koska se voi antaa virheellisen tuloksen.. Valitettavasti! Mutta kandee silti tehdä muutaman päivän päästä uusi testi, varmistukseks vuan :)Onnea testailuun!

Vierailija

Ystäväni testasi myös tuolla apteekin testillä, kontrolli viiva tuli mutta muuten näytti negaa. Vuorokauden päästä(!) siihen olikin tullut toinen viiva, joka paljastui sitten oikeaksi tulokseksi :DSuosittelen että ystäväsi ostaisi uuden testin, tai valittaisi siitä viallisesta(?) apteekissa ja voisi varmasti saada uuden testin jolla saisi sitten plussata (jos siis toivottu vastaus). Oikein paljon ++ onnea ystävällesi tai sitten -- onnea, kumpaa sitten toivookaan :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat