Kuinka pitkälle raskautta voi lentää lentokoneella?

Vierailija

Kommentit (5)

Vierailija

niin pitkälle ku on varaa siis taloudellisesti...Ja en mä ainakaan raskauden loppua kohti lentokoneella menny...Alotus vähä hämää :)

Vierailija

RASKAUS JA LENTOMATKA

Finnair noudattaa IATA-lentoyhtiöiden kansainvälistä suositusta jonka mukaan viimeisen raskauskuukauden aikana ei tule lentää eli lentomatkustaminen sallitaan 36. raskausviikon loppuun saakka (raskaus kestää 40 viikkoa). Lisäksi Finnair hyväksyy lyhyille kotimaan ja Skandinavian lennoille matkustamisen 38. raskausviikon loppuun saakka edellyttäen että raskaus on kehittynyt normaalisti, mitään raskauskomplikaatioita ei ole eikä merkkejä ennenaikaisesta synnytyksen käynnistymisestä ole.28. raskausviikon jälkeen vaaditaan lääkärintodistus raskauden normaaliudesta. 28. raskausviikon jälkeen tarvitaan vain yksi lääkärintodistus ellei raskaudentilassa tapahdu muutoksia. Todistuksen raskauden normaaliudesta voi hankkia tarvittaessa jo raskauden kestettyä 27 viikkoa.Raskautta koskevat lääkärintodistukset lähetetään faksilla numeroon (09) 818 4825 riippumatta lipunvaraustavasta. Neuvolakortti on aina hyvä ottaa matkalle mukaan.RaskaustodistusLennonaikaisella matkustamon ilmanpaineen lievällä alenemisella ei ole mitään haittaa äidille tai kehittyvälle sikiölle.Terve vastasyntynyt voi rajoituksitta lentää kaikilla yhtiön reiteillä 2 päivän ikäisenä.

' ' '

Vierailija


Kannattaisi varmaan käydä lääkärillä ja kysäistä asiaa.... Luuletko, että ammattilaislentäjä ei tietäisi lääketieteellisiä edellytyksiä lentämiselle?! Että hakisi tietonsa keskustelupalstalta eikä lääkäriltään. IlmailuLääkärintarkastuksissa käydään säännöllisesti ja lisäksi aina terveydentilan muuttuessa (esim.raskaus). Kannattaa ensin tutkia ennenkuin hutkii. Kysyjä tarkoitti koneen kyydissä lentämistä mitä ilmeisimmin.

Vierailija

Kannattaisi varmaan käydä lääkärillä ja kysäistä asiaa. Tuskin haluaisin sellaista lentokapteenia, jonka maha haittaa työntekoa eli matkustajien turvallista kuljettamista paikasta A paikkaan B.

Onneksi sulla on siinä vieressä se perämies, joka voi tarttua puikkoihin supistuksen tultaessa.

Vai mitäköhän mahdoitkaan tarkoittaa tuolla aloituksella ?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat